Followers

Friday, September 9, 2011

09.09.2012


Illuminati status. Kommende sandheder. Uro. Vibrationer, loven om tiltrækning. Hvordan bøn virker. Gylden Tidsalder, datoer. Tæthedsgrad, to definitioner. Planet og befolkning. Effekten af lyd og ord.September 9, 2011

1. Med kærlige hilsener fra alle sjæle på denne station, dette er Matthew. Milliarder og atter milliarder af stjernekastere beskriver rammende jeres verden, som vi ser den, med utallige gnister af lys, der udstråler fra lysarbejdere og sjæle, som er ved at vågne op åndeligt. Dette er en glimrende måde at se og visualisere jeres verden på, for at løfte de lavere vibrationer hos dem, der ser verden som hulter til bulter, fordi de ikke forstår de forandringer, der er i gang.

2. Illuminati forstår det, og de håndterer overhovedet ikke ændringerne godt. Det er, som om de kører i en rutschebane, der engang havde kraftige højder med få svage dyk, og nu har vaklende nedture. Fordi frygt er de mørke hjerter og sinds sammensætning, har de brug for frygt for at klare sig. Det er deres brændstof, og de er ved at løbe tør. I stedet for at dvæle ved frygtsomme følelser, bliver mange mennesker beslutsomme, innovative og opfindsomme, mens de håndterer vanskelige omstændigheder. De bytter varer og tjenester, deler ressourcer og boliger eller modtager andre former for hjælp. Hjælpernes omsorgsfuldhed og modtagernes taknemmelighed genererer strålende lys.

PRGInstructions HERE