Followers

Saturday, May 5, 2012

01.05.2012

5. May 2011

Kærlighedens kraft og udtryk. Sjælsudvikling. Lysarbejderes viden og evner. Intet at frygte.

1. Med kærlige hilsner fra alle sjæle på denne station, dette er Matthew. For nylig deltog millioner verden over aktivt i Jordens Dag, i dag er det Global Kærlighedsdag og Verdens Frihedsdag kommer snart. Vi ærer disse begivenheder, der fejrer kærligheden. Kærlighed til jeres planet, kærlighed til hinanden og kærlighed til friheden, så folk i alle nationer kan leve glade og frygtløse.
 

2. Vi har fået lov til at inkludere en kort passage fra det første nyhedsbrev af 11. april 2003, fra "Global Love Day Foundation":

Kærlighed begynder med mig. Deltag og vær fælles med mennesker fra hele verden, mens vi anerkender, fejrer og deler den kærlighed, vi har i os. Dette er en særlig dag til at mindes, at kærlighed er det bånd, der binder os alle sammen. Det er også den kolossale kraft, der helbreder og forvandler alt, hvad den kommer i berøring med.

Hver af os er en potent kærlighedskraft, når vi tillader denne energi at udtrykke sig. Der er intet vi i bund og grund skal gøre, vi behøver snarere blot at tillade os at føle og være kærlighed. Så enkelt er det. Global Kærlighedsdag er blot vores måde at sige, at kærligheden er vores, og at vi deler den hvert øjeblik i vores liv.

PRGInstructions HERE