Followers

Friday, January 13, 2017

Dansk -- Matthew Ward — 8. januar 2017


Matthew Ward — 8. januar 2017

Det amerikanske præsidentembede; ingen russisk, kinesisk krig mod USA; FN Sikkerhedsråds beslutning re: Israel; vejrafvigelser, geofysiske hændelser; informationskilde re: hackede e-mails; Illuminatis status; spirituel, bevidst udvikling; ET assistance; lysarbejdere, kærlighedsenergi
Med kærlige hilsner fra alle sjæle på denne station, dette er Matthew. Jeres kalenderår 2017 tegner til at blive spændende, da planeten rider på kraftfulde energibølger på dens opstigningskurs. Bølgerne er felter af lys, og da lys og kærlighed er den samme energi, kunne I tænke på alle i jeres verden som beboere i et grænseløst hav af kærlighed. Vi tilbyder en meditation, der kan få jer til at føle jer som ét med denne energi: Forestil jer et panorama af udsøgt skønhed, se jer selv svæve blidt over denne idylliske scene, føl nu, at I smelter sammen med den og nyder den salige fornemmelse, som Enheden med Alt giver.
Kære familie, nu vil vi besvare jeres spørgsmål, og vi begynder med den oftest stillede: I korthed, hvad med USA’s præsidentembede? Energien i Jordens potentiale vedrørende dette er i en tilstand, hvis lige er så usædvanlig, at vi ikke kender noget, vi kan sammenligne den med. Vibrationer omkring den nyvalgte præsident Donald Trump er endnu lavere end tidligere, vibrationerne omkring de fleste af hans valg til topposter er lave, og vibrationerne omkring senator Bernie Sanders fortsætter med at være lige så høje, som tidligere. Hvis vi vidste, hvordan dette vil udspille sig, ville vi med glæde fortælle jer det, men denne unikke situation med høje og lave vibrationer i vild bevægelse, dog sameksisterende næsten i et dødvande, giver ingen indikationer med hensyn til udfaldet. Vi kan fortælle jer dette, med vibrationerne, der konstant øges på planeten, vil den løsning, der opnås, i sidste ende være for alles højeste gode.
Vi beder jer om ikke at have frygt for, at Rusland eller Kina vil starte en væbnet konflikt med USA, der kunne udvikle sig til en atomkrig. På trods af de retoriske holdninger, som nogle af jeres analytikere anser for bekymrende, ønsker ingen af disse landes ledere at blive involveret i en krig, der kunne bringe verden i fare. Og hvis noget andet land eller nogen uberegnelig gruppe ville sende et missil op med et nukleart sprænghoved, vil stedse årvågne besætninger i rumfartøjer omkring Jorden forhindre en detonation. Dette er et godt sted at besvare et andet spørgsmål: Nej, Iran udvikler ikke hemmeligt atomvåben.
Vi ser FN Sikkerhedsrådets beslutning om at fordømme Israel for at bygge bosættelser på Vestbredden i strid med international lov som et solidt nederlag for Illuminati. Målet for den israelske premierminister Benjamin Netanyahu, som sidder i de øverste rækker i dette hemmelige samfund, har aldrig været at tjene sit folks bedste interesser eller at slutte fred med Palæstina. Ud over at holde regionen destabiliseret, således at økonomiske midler bliver ved med at tilflyde Israels forsvar, ønsker han at etablere en Illuminati magtbase i Jerusalem, hvorfra de spreder deres kontrol i hele Mellemøsten. Det vil ikke ske.
Storme og rekordtemperaturer skyldes til dels vejrkontrol teknologi; chemtrails og andre giftige forurenende stoffer i jeres atmosfære har også en rolle i dette. Så I har ret, når I tror, at Illuminati, ikke Moder Natur, forårsager unormale vejrforhold, da de er ansvarlige for alle de medvirkende faktorer, faktorer, der forsinker planetens tilbagevenden til et moderat klima globalt. Forekomsten af geofysiske hændelser kommer fra to kilder: Minedrift, boring og fracking for at udvinde fossile brændstoffer er den ene; den anden er Jordens udskillelse af negativitet, der til dels skyldes disse miljømæssige ødelæggende handlinger.
Vi har spurgt vores informationskilde, om den russiske præsident Vladimir Putin har ret i at benægte sit lands engagement i hacking af den demokratiske nationale komités (DNC) e-mails og af e-mails på en personlig computer, hvilket er i strid med de amerikanske efterretningstjenesters konklusion, at Kreml er ansvarlig. Nogle medlemmer af vores universelle familie, der lever blandt jer, befinder sig i større efterretningstjenester over hele verden - det var dem i amerikanske efterretningstjenester, der fortalte os, at de hackede og offentliggjorde e-mailsene - og andre medlemmer har ekspertise i at spore hackeres "fodspor".
Vore kilder ved, at Illuminati i disse forskellige tjenester udsender falske oplysninger for at skabe konflikt. De rapporter, der er givet til den amerikanske præsident Barack Obama, skyder skylden på Rusland, hvilket har ført til flere sanktioner mod det land; det var i overensstemmelse med Illuminatis hang til gengældelse - de vildledte Obama og skabte flere økonomiske problemer for Putin, fordi begge ledere har nægtet at slutte sig til dem. FBI’s direktør James Comey ved, hvem hackerne er, og hvorfor de offentliggjorde e-mailsene og de kriminelle beviser, de indeholder; han afslørede ikke disse oplysninger på grund af trusler fra Illuminati fraktionen bag Hillary Clinton.
Så Illuminatis tilstedeværelse påvirker stadig det, der foregår i jeres verden; men deres globale netværk er blevet rykket op med rode, deres indflydelse fortsætter med at svækkes og deres djævelske aktiviteter er kommet frem i lyset, om end de betegnes som "falske nyheder". Personer i topstillinger i mange lande bliver arresteret, taber valg eller træder tilbage; flere vil følge og mange i de lavere rækker bliver spredt. Deres kontrol på Wall Street og de europæiske og asiatiske aktiemarkeder falder fra hinanden og ligeså deres bank imperium. De vil ikke meget længere være i stand til at holde på deres enorme formuer tjent ulovligt og umoralsk - kræfterne for det gode vil modtage dem og bruge pengene til at gøre en ende på fattigdom.
Vedvarende energiformer, der breder sig, vil udfase deres fossile brændstofindustrier, gratis energikilder, som de har holdt skjult, vil dukke op og beskyttelse af miljøet vil gøre en ende på hensynsløs destruktivitet. Deres uretfærdige retssystemer vil blive reformeret, fængsler-for-profit lukker og kontrol af mainstream medier i lande med "fri presse" vil også ophøre.
Sundhedsvæsenet - en labyrint af globale hemmelige aftaler, der involverer farmaceutiske virksomheder og forsikringsselskaber, vaccine- og medicinske udstyrsproducenter og WHO såvel som FDA, CDC, NIH, AMA, AHA* [se ordforklaringer nederst i oversættelsen] og relaterede organisationer med forkortede navne i USA - vil finde en vej ud af disse Illuminati-ejede eller -infiltrerede organisationer. Giftige behandlingsformer vil blive erstattet af sikre naturlige behandlingsformer og ordentlig sundhedspleje vil blive tilgængelig for alle.
Lige så betydelig som Illuminatis højborg på disse kritiske områder har skadet liv på Jorden, det mest effektive middel, hvorved de har undertvunget generation efter generation efter generation, lige så skadelig har det været med hensyn til at udnytte enhver form for forskelle mellem folk for at skabe fjendtlighed og splittelse og med hensyn til at starte krige. Folk over hele verden hungrer efter fred. Energien af deres kollektive ønsker har nået et ustoppeligt momentum i forhold til energien om erobring, og kamphandlinger vil gradvist trappes ned. Industrier, der laver krigsmateriel vil i stedet producere det, som en kooperativ, progressiv civilisation har behov for; byggefirmaer med hæderlig ledelse vil genopbygge ødelagte byer; penge, som tidligere blev brugt på krige, vil gå til projekter og programmer, der opløfter og forbedrer liv.
Nogle af disse aktiviteter er i gang, andre påbegyndes, endnu andre er i planlægningsfasen, og højere vibrationer vil omgærde alle bestræbelserne. I vil se beviser på dette, men forvent ikke, at den fortsatte udfoldelse af verdens transformation vil være helt fri for modstand. I er godt rustede til at tage jer af dem, efterhånden som de opstår og hjælpe andre til at gøre det samme - elskede søstre og brødre, I har fortjent ph.d.'ere i opfindsomhed, vedholdenhed og overvindelse af forhindringer!
Mange læsere, der skriver til min mor, nævner, at de er i 60’erne, 70’erne eller 80’erne. Hvis I befinder jer i den aldersgruppe, så tænk på de forandringer, I har oplevet, hvor de teknologiske fremskridt er eksploderet inden for fremstilling, kommunikation, energi, transport, computere, fjernsyn, sundhedsvæsen, udforskning af rummet, underholdning, sociale medier - og ja, våben. Det er dog ikke nødvendigt at have levet i årtierne med innovation og modernisering for at se, at teknologiens rolle i jeres verden i dag spænder temmelig vidt.
Det er forordet, kan man sige, til vores svar på dette spørgsmål: "Med høje og stigende vibrationer på planeten, hvorfor er der stadig så meget vold, fanatisme og grådighed?" Fordi teknologien er nået meget længere end samfundets fremskridt med hensyn til bevidst og åndelig bevidsthed. Vi fremsætter på ingen måde kritik - mange sjæle har taget store skridt, og der er grunde til, at mange andre ikke har.
Med medfølelse tænker vi på den del af vores Jordiske familie, der bor i områder med ubarmhjertige konflikter eller i overfyldte flygtningelejre og sørger over tabet af deres kære; de, der lever i frygt under tyranni eller er sultne eller hjemløse i rige lande - ikke alle disse sjæle valgte at opleve sådan en grad af smerte eller nød. Det er med sorg, at vi tænker på vores familie, der er årsag til lidelserne - de, der regerer med jernhånd eller føler, at de er bedre end alle, der er "anderledes" eller har ret til at dræbe "fjenden" og de, der har en udtalt grådighed uden at tænke på de mange, mange millioner, der knap nok overlever.
De lave vibrationer, som kommer fra alle disse sjæles utallige tanker, følelser og handlinger, befinder sig i den kollektive bevidsthed; og fordi det er den kollektive bevidsthed, som manifesterer alt det, der eksisterer på Jorden, har dens udbredelse af lave vibrationer bremset tempoet i samfundets udvikling bevidsthedsmæssigt og åndeligt. Dette er i gang med at ændre sig – lysbølgerne, der fejer over Jorden, åbner flere og flere hjerter og sind, og alt på lave vibrationsniveauer vil til sidst forsvinde.
"Du sagde, at andre civilisationer hjælper os. Jeg kan ikke se hvordan. De har ikke fået fjernet Big Pharma, Big Oil, Big Bank, Big Brother og resten af de onde Bigs". Andre civilisationer hjælper jer på alle de mulige måder, som de universelle love tillader. De kan forårsage, at atomsprænghoveder ikke fungerer, fordi Skaberen har dekreteret, at der aldrig igen vil finde nukleare sprængninger sted i rummet. Idet de respekterede Gaias frie vilje om, at hendes planetariske legeme og dens beboere skal beskyttes, byggede de et lysgitter omkring Jorden for at forbyde adgang af lavere entiteter fra andre verdener, og de har omdirigeret astrale legemers og rumaffalds kurs for at forhindre sammenstød med planeten. Sammen med den massive mængde af lys, der stråles til Jorden og udjævning af geofysiske hændelsers virkning uden at mindske mængden af negativitet, der udløses, nedbringer de toksiske påvirkninger af forurenende stoffer i luften, jorden og havene og neutraliserer toksiner i vacciner designet til at forårsage pandemier.
Selv om jeres familie i "rummet" har lov til at hjælpe på disse måder, som I ikke selv kan klare, kan de ikke gribe ind i sjæles frie vilje på Jorden bortset fra denne ene undtagelse - enhver person, der måtte vælge at afskyde missiler med atomsprænghoveder, vil ikke have held med det. Ej heller kan medlemmer af vores universelle familie påtvinge jer deres ideer, selv om det i høj grad ville gavne jer - gennem universelle love bestemmer hver civilisation den verden, den ønsker og må gøre, hvad der er nødvendigt for at virkeliggøre den verden.
Men i denne enestående æra i universet har sjæle mulighed for i én levetid at fuldende alle tredje tæthedsgrads karmiske lektioner, så de kan udvikle sig, og andre civilisationer har lov til at hjælpe dem med deres tunge karmiske byrder. Mange "Extra-Terrestriske" ønskede at deltage i denne unikke rejse og de, der blev udvalgt af master-planlæggerne for den Gyldne Tidsalder, hjælper personer på Jorden på denne måde, og ved at oplyse folks vej til den fredelige verden, de ønsker.
I Kære, I er blandt dem, der tog til Jorden for at vise folkene, at kærlighed er vejen til fred, til glæde, fremgang, gensidig respekt og liv i harmoni med Naturen. Ved at leve jeres lys uden frygt og tillidsfuldt, udstråler I kærlighed til alle omkring jer, og det stopper ikke der. Kærlighedsenergi er så kraftfuld, at det strømmer ud i verden, ud i universet og videre ud i kosmos. I Enheden af Alt påvirker alt overalt alt andet alle andre steder, og kærlighedslyset, som I udsender, kommer tilbage i ubegrænset omfang - dette er den uforlignelige storhed og kraften i kærlighed.
I er ærede, elsket og ledsages i ånden af alle lysvæsener i dette univers.
______________________________________
KæRLIGHED og FRED

Suzanne Ward
Website: 
The Matthew Books

Oversættelse: Margit Villumsen og Kim Dyrlund


No comments:

Post a Comment

PRG







Instructions HERE