Followers

Wednesday, November 2, 2011

June 11, 2011

June 11, 2011

1. Med kærlige hilsner fra alle sjæle på denne station, dette er Matthew. Selv de mest dedikerede Lysarbejdere har lejlighedsvise øjeblikke af tvivl om, at alt længe lovet kan succesfuldt opnås i løbet af de måneder der er tilbage, før Jorden når tærsklen til hendes Golden Age. Dette er forståeligt. I har kun Jeres historie som en referenceramme for et realistisk tidsrum mellem forekomst af større ændringer og stabilisering bagefter.

2. Men dette er en æra af åbenbaringer og transformation med hastighed og rækkevidde i modsætning til noget tidligere i universel historie, og endnu en gang kan vi forsikre Jer, at alt mørke i jeres verden vil være forsvundet ved udgangen af Jeres kalender år 2012. Desuden, med alt i acceleration tilstand, vil lineær tiden gå hurtigere for hver dag, og de næste atten måneder eller deromkring i Jeres kalender vil komme og gå hurtigere end de sidste atten.

3. Hvad I opfatter som tid, er faktisk energi i bevægelse, og som Jorden fortsætter sin rejse mod fjerde tæthed, vil hun komme ind i stadig højere, lettere energi planer som hun nærmer sig sit kontinuum, hvor alt det, I anser for fortid, nutid og fremtid er en serie af hændelser som sker samtidigt. I dette øjeblik kan I ikke forestille Jer denne virkelighed, men I vil vide det, som I får mere åndelig klarhed og forståelse af de universelle love. Åh, hvilken forunderlig viden og oplevelser der venter Jer!

4. Nuvel, tilbage til Jorden, hvor mange af jer spørger "Hvornår?" specifikke situationer vil starte -eller slutte. Vi ved, at I anmoder om, hvilken dag eller uge eller måned, så vi ved også, at "snart" er ikke et tilfredsstillende svar.Dog I dette øjeblik, er "Snart!" alt, hvad vi kan fortælle Jer, men vær opmærksom på udråbstegnet! Det tegnsætningstegn ville have været hensigtsmæssigt hele tiden på grund af det hidtil usete tempo, med hvilken jeres verden har været stigende ud af dyb tredje tæthed, så hvorfor tilføjer vi nu, den fokus for at angive,at fantastisk udvikling er nært forestående?

5. Illuminati har holdt fast ved kontrollen politisk, økonomisk og teknologisk flere år længere end rimeligt forventet, da Den Gyldne Tidsalder mesterplan blev designet. De ved, at til trods for udhulingen af deres globale netværk, at de stadig kan kontrollere befolkningen, medmindre åndeligt avancerede civilisationer kommer til Jorden. Det ville helt destruere alle Illuminatis mørke aktiviteter, så de er fast besluttet på at gøre alt i deres magt for at forhindre ankomsten af vores godgørende universelle familie medlemmer.

6. På grund af denne beslutsomhed og udholdenhed, har timing justeringer i forhold til landinger måtte gøres om igen og igen, og beredskabsplaner har også måttet ændres. Et nyligt eksempel er det globale tv-program, der blev til,for også at omfatte rum familiemedlemmer, blev skrottet, fordi væsentlige aspekter ikke var afsluttet. De mørke iblandt jer har strategisk indledt uro i de respektive lande af Jeres deltagende ledere, så de var nødt til at aflede deres tid og opmærksomhed fra planlægnings sessioner for at håndtere de voldsomme begivenheder i deres nationer. Og det omfattende program udskiftning af en simpel meddelelse, som anerkender eksistensen af andre civilisationer,anses ikke længere for tilstrækkeligt.

7. Ifølge Hatonn, bliver alvorlige overvejelser lagt til en dramatisk visning af rumfartøjer og en samtidig speciel bulletin på radio og tv om, at besætningerne er kommet i fred og lander for at hjælpe os på måder, der vil blive opregnet. Drøftelser er i gang om hvorvidt risikoen for "overraskelse" vs risikoen for at vente, indtil sikkerheden kan være helt sikker for alle involverede.

8. På den ene side har højdepunktet af Illuminati endnu ikke fjernet sig, og bortset fra at starte en atomkrig, skal disse enkeltes frie vilje's valg at tage andre skridt til at forhindre rumvæsener fra landing blive hædret. På den anden side er Jorden i stort behov for teknologi, der kan befri hende for giftig forurening, især på Japans beskadigede nukleare anlæg, den teknologi, som er ombord på skibene omkring Jorden og har været af en vis bistand lige siden jordskælvet beskadigede reaktorerne ,vil være langt mere effektivt på stedet.

9. Der er et andet spørgsmål af vigtig karakter også. De nonstop menneskeskabte geofysiske hændelser og vejr manipulation har en dobbelt negativ effekt. Dødstallet, skader på ejendom, økonomisk tab og andre prøvelser til beboerne i de berørte områder er indlysende, men den anden effekt er global og er ikke opfattet med undtagelse af gerningsmændene.

10. På samme tid, som I hele tiden tilpasser Jer de højere vibrationer Jorden rejser ind i og indflydelse af de skiftende sammenstilling af himmellegemer, bliver I bombarderet med lave vibrationer, der udsendes af jordskælvet og storm-forårsaget teknologi, og kombinationen producerer nye eller stærkere fysiske, følelsesmæssige og mentale afvigelser. Dette påvirker personer, der ellers ville være i et godt helbred, og det forværrer sygdomme hos personer med organiske funktionsfejl og svækket immunforsvar. I det mindste er lav energi og udmattelse udbredt, og i værste fald, oplever mange enkeltpersoner svære smerter, sygdom, depression og mental forvirring.

11. Kun eliminering af de lavfrekvente emissioner kan fjerne deres effekt, og fordi de forskellige teknologier bliver misbrugt og er integreret med strøm-og kommunikationssystemer, nedtagning af dem uden at afbryde de tjenester, I har brug for skal ske på de stedet. Sikkerhedsforanstaltninger udelukker uvedkommende i at komme ind disse områder, men medlemmer af vores universelle familie har evnen til at omgå disse foranstaltninger og med succes adskille de forskellige systemer.

12. Disse to livsvigtige situationer, er årsagerne til deres nært forestående ankomst, men vær søde at fortsætte med at være tålmodige. Forsigtige forberedelser til at håndtere alle mulige situationer på stedet, er bydende nødvendigt, og stederne og timingen af landinger er afgørende faktorer for den samlede beredvillighed.

13. Et andet aspekt er den realistisk forventning om, at et medie storm af "fremmede invasion!" vil forsøge at fremkalde frygt blandt folket. Selvom I vil hilse landinger med jubel, er det for de fleste mennesker én ting at se rumskibe i jeres himmel og noget helt andet at se dem på jorden. På grund af Illuminati's hensigt, er der en overflod af "underholdning", der styrker invasions idéen og en mangel på information om de civilisationer, der har hjulpet Jorden lige siden befolknings programmer startede i antikken.

14. Derfor er denne skepsis over for fremmede 'motiver naturligt, og personer, der mener, at de skal frygtes får brug forståelse og sandfærdig information. Det kan være nyttigt at have relevante bøger eller udskrifter af relevante dele af beskeder fra lyskilder til familie, venner, kolleger og naboer, der er bange for "udlændingenes" tilstedeværelse. Dog er følelsen frygt et valg, så del Jeres viden med dem, der er modtagelige og pålæg det ikke overfor dem, der ikke er det.

15. Lad os vende tilbage til virkningerne af de lave vibrationer tidligere nævnt, det vil sige, hvordan I kan opnå nogle forholdsregler, indtil kilden er elimineret. Det er vigtigt ikke at blive trætte og at undgå opslidende personlige møder og folkemængder. Mens planetens bevægelse ind i en mere gunstig himmelsk tilpasning vil være nyttig, er den kollektive energi niveau i øjeblikket stadig er usædvanlig lav.

16. Få så meget søvn og hvile som muligt, selvom det betyder at undlade sædvanlige aktiviteter undtagen udøvelser i moderate mængder, som også er nyttigt til at holde jer selv i balance. gå -ikke slentrende, men lige så hurtigt et rytmisk tempo, som du kan styre uden overanstrengelse-er den bedste øvelse i denne tid. Brug så meget tid som muligt i naturlige omgivelser-energien af træer er utrolig gavnligt-og at lytte til beroligende musik fremmer glattere energi flow i hele jeres krop.

17. Spis mindre end sædvanligt, og en kost bestående af primært frisk frugt og grøntsager vil være mere gavnligt, fordi disse fødevarer indeholder mere lys end kogt/stegt mad. Især nu er disse fødevarer mere let fordøjeligt end kød, skaldyr og stivelsesholdige fødevarer, og det er tilrådeligt at reducere Jeres indtag af salt, sukker, sodavand, tobak og alkohol.

18. Drik masser af rent vand hjælper jeres kroppes 'elektriske systemer til at fungere ordentligt, og monatomisk guld vil være nyttige til at befri forvirring og tillader klar tanke, det hjælper også med at genoprette midlertidigt defekt hukommelse. Hvis du tager receptpligtig medicin, specielt midler mod depressioner, så spørg din læge/specialist, om dosering kan reduceres-kemikalierne i alle former for medicin har altid haft negative bivirkninger, og disse forværrer virkningerne af de modstridende vibrationer.

19. Faktisk er alle disse forslag gældende fra nu af. Som Jeres celler fortsætter med at skifte fra kul til krystallinsk, skal du bruge mindre mad og du vil finde lysfyldte fødevarer mere tilfredsstillende. Nogle ændringer fra Jeres tidligere præferencer og vaner vil komme naturligt i overensstemmelse med, hvad jeres kroppe og sind vil fortælle Jer og andre ændringer af Jeres vaner vil kræve disciplin.

20. Nu skal vi gå videre til en anden rettidig strid. Vi har fortalt jer om de mørke sind og hjerter, der forårsager død, ødelæggelse, lidelse og uro. Formålet er ikke at "pege fingre", men at forklare, hvad der er foregået i jeres verden i årtusinder, hvad der sker nu, og hvorfor, og hvad der er endnu er kommende. Sandhederne om de personer og deres aktiviteter vil vokse frem, og det er yderst vigtigt, at I betragter dem fra et åndeligt perspektiv.

21. I lang tid dominerede mørket Jordens civilisationer, og da planetens overlevelse afhang af afslutningen af den cyklus af tredje tætheds karma, som mørket bevarede, blev visse individer enige om at skabe situationer og betingelser, der vil give billiarder af sjæle mulighed for at opleve, hvad de behøvede for at færdiggøre deres tredje tætheds karma og udvikle sig ind i fjerde tæthedsgrad. Det var en massiv kollektiv overenskomst designet til umådelig gavn for mange, mange sjæle.

22. Efter disse individer har opfyldt deres forpligtelser til at være de "besværlige" og de gjorde det ekstremt godt- var aftalen, at de ville slutte sig til lysets styrker, og denne del af galaksen kunne slippe for alle mørke væsener. I stedet blev de så knyttet til de egenskaber og adfærd, deres roller krævede-grådighed, begær efter magt, brutalitet, hensynsløshed, bedrag, at de nægtede det intense lys der blev udstrålet til dem, og de svigtede deres aftale.

23. Uanset det mørke, der blev udbredt i de personer, er de er uadskillelige dele af Enheden af Alt, evige dele af Gud og ubetinget elsket af Ham. Gud vil ikke dømme dem, Gud dømmer ingen sjæl!-Men Jeres verden vil, når de er identificeret ogbliver holdt ansvarlige for hvad de har gjort. De fleste vil afvise alle beskyldninger, mens andre vil indrømme sandheden, hvis det tjener deres egne interesser, såsom immunitet eller strafnedsættelse for at hjælpe til med at dømme andre, og nogle vil slippe for Jeres juridiske og retfærdigheds beslutninger ved at dø forud for indgåelsen af deres prøvelser og appelsager .

24. Dog vil ingen undslippe konsekvenserne af deres tanker, hensigter og handlinger i den "højere ret" af livs-gennemgangen i Nirvana, hvor de vil opleve hvert øjeblik af Jordens levetid. Denne proces omfatter at de vil føle de identiske følelser af enhver person, hvis liv de rørte på nogen måde overhovedet, og i mange tilfælde, er dette tal i millionklassen. Jeres ideer af helvede kan ikke begynde at omfatte virkeligheden af, hvad disse personer vil opleve i løbet af livs-gennemgangen eller de primitive forhold i deres næste fysiske levetid.

25. I stedet for den hårde straf, tredje tætheds mentaliteten vil efterspørgslen efter de personer, der blev berøvet for lys, undtagen den gnist, der er livskraft i hver eneste sjæl, vil medfølelse og tilgivelse bedst tjene Jer og alle andre i den evige Enheden af Alt. Det betyder ikke, at forsvare eller undskylde nogen af de handlinger, der fortsatte efter de enkeltpersoner, svigtede deres sjæls-niveau aftaler.

26. Det betyder, at fordi alle sjæle i dette univers er uløseligt forbundne som uafhængigt oplevende dele af Gud, kollektivt er I familie. I stedet for at straffe de svage i familien, så send dem lys. Når alle medlemmer støtter hinanden, er familien stærkere og vokser i kærlighed, visdom og åndelighed, der er målet for enhver sjæl.

27. Nu vil vi vende tilbage til at svare på nogle spørgsmål der bliver stillet. Til forældre, der er bekymret for, hvordan de skal forklare deres børn, hvorfor folk vil dø i løbet af Jordens opstigning, siger vi: På samme måde som du forklare død for dem nu. Folk vil fortsætte med at dø dagligt af alle de årsager, som de gør nu, det vil ikke være en samtidig udvandring af milliarder, som nogle teorier foregiver.

28. Med hensyn til pasning af børn, hvis forældre dør, vil det ikke være anderledes end nu, når andre familiemedlemmer eller nære venner træder til. Børn accepterer kommende ændringer lettere end voksne, hvis tro og skikke, der er blevet formet af myndigheder og overfladiske samfundsmæssige standarder vil kræve en hel del justering.

29. Selvom vi håber, at ingen af Jer er bekymret over den nylige forudsigelser af naturkatastrofer, skal vi fortælle Jer, at der ikke vil komme nogen 1000-fods tsunamie, og ingen himmellegemer vil kollidere med Jorden; stråling fra Japans Fukushima atomkraftværk, vil ikke forårsage befolknings udryddelse; ingen plage vil udslette det meste af verdens befolkninger, at leve under jorden vil ikke være nødvendigt, at kampen for frihed i de arabiske lande vil ikke starte en tredie Verdenskrig. Jeres ønsker,om at ingen af disse hændelser vil forekomme, er føjet til Jordens intention, om at de ikke vil ske, og den energi der produceres i den kollektive bevidsthed, forsikrer, at ingen af disse ødelæggende begivenheder kan komme til udtryk.

30. Det Gudommelige i at generøst dele med dem i nød omfatter ikke at påtvinge Jeres tro på dem, hvis egne overbevisninger er forskellige. Tredje tætheds folk omfavner åndelige og universelle oplysninger på det rigtige tidspunkt for hver af dem, og Jeres ultimative ansvar er Jeres egen udvikling i disse henseender.

31. Mange spørger, hvordan de bedst kan imødegå skader der bliver skabt af en række modstridende kilder, eller kan hjælpe dem, der har varige svære trængsler. I stedet for at indsætte alle de spørgsmål, nævner vi kun de specifikke nævnte områder: De finansielle institutioner, militære aktioner, stråling, lokale og nationale regler, hjemløshed, forurening, uretfærdige love, urimelig beskatning, dårlig sundhedspleje, benzinpriser, skovrydning, vedvarende energikilder, fødevareproduktion og uddannelse.

32. Vi glædes over udgydelsen af at bekymre sig om andre og Jeres iver for at deltage i at forvandle Jeres verden! Følg Jeres hjerter, gør hvad I føler Jer inspireret til at gøre. På et praktisk grundlag, der kunne dele med trængende enkeltpersoner og lokale velgørende grupper, uanset hvad ressourcer, I har, tid, talenter og færdigheder, viden, penge, redskaber og udstyr, transport, husly-eller støtte, nationale og internationale organisationer, der beskæftiger sig med miljøbeskyttelse eller juridiske , politiske og økonomiske reformer.

33. På et højere plan, visualisere den verden I ønsker for jer selv, Jeres børn og deres børn: en verden af kærlighed, fred, gensidig respekt og liv i harmoni med hele Naturen. Undervurder aldrig Jeres evner til at vende visioner og tanker til virkelighed!

34. Vores overordnede vejledning på alle områder, hvor der er brug for forbedring er, Kend Dit gude-selv og lev dit lys! Vel vidende, at kærlighed-lys, den mest kraftfulde energi i kosmos, er "ingrediensen" af sjæle og på hvilket grundlag sjælskontrakter er lavet er en del af åndelig klarhed, og at udvide denne klarhed er formålet med hver fysisk levetid for hver eneste sjæl . Den hastighed, hvormed bevidsthed er til rådighed, og omfanget af oplysning, der udbydes til Jeres civilisation på dette tidspunkt er enestående i dette univers.

35. Alle lys-væsener sender kærlighed til Jer, og nogen går ved Jeres side, uset, men altid nærværende.

___________________

KÆRLIGHED og FRED
Suzanne Ward


Via Suzanne Ward (oversættelse v/ Kim Dyrlund)
www.facebook.com/group.php?gid=86581971985 (midlertidig arkiv)

Translator: KIM DRYLUND




www.matthewbooks.net- ALL TRANSLATIONS 
http://matthewinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/RUSSIAN – NEW





Originals and translations of Galactic Messages available on

No comments:

Post a Comment

PRG







Instructions HERE