Followers

Tuesday, July 16, 2013

15:12:2012

Skyderi på amerikansk skole.


Med kærlige hilsner fra alle sjæle på denne station, dette er Matthew, der vil tale om det seneste skyderi på en skole i USA. At betragte dette som en enkeltstående gruopvækkende begivenhed er det samme som at gå glip af formålet med alle dem, der indvilligede i at blive inddraget: skytten, de små børn og de voksne der døde, deres familier, hele samfundet.

Deres sjælsaftale om at deltage i deres respektive roller var for hele menneskehedens højere gode, og deltagerne, der befinder sig i Nirvana, jubler over aftalens succes. Massakrens dybe budskab, nu indgroet i den kollektive bevidsthed, er, at det menneskelige hjerte og sind ikke længere kan blive vænnet til at dræbe, dræbe, dræbe. Menneskeheden er ikke længere villig til at finde sig i det! Chokket og sorgen i Newtown, Connecticut, rystede verden og forenede mennesker i et udbrud af bøn for alle, der er berørt af tragedien.

I mange år har afsky for tilsvarende uforklarlige voldshandlinger været registreret med stigende styrke i den kollektive bevidsthed. En kraftig hændelse - nedskydningen af disse unge i skolen - var nødvendig for at styrke det kollektive ønske om at afslutte meningsløse drab overalt. Og intensiteten af høje vibrationer, der påvirker alle i jeres verden, er ved at udvide denne hensigt ved at omfatte alle unødvendige dødsfald - internationale krige, folkedrab, "lovlige" henrettelser samt sult og sygdom i den fattige befolkning.

Jeres udenjordiske hjælpere har tilladelse til at stråle lys til alle sjæle på Jorden, hvilket øger bevidst og åndelig opmærksomhed hos dem, der er modtagelige. Men de kan ikke gribe ind i situationer, der er inden for jeres evne til at foretage ændringer, hvis I måtte ønske det. I har evnen til og ønsket om at forhindre dødsfald som følge af disse ovennævnte årsager. Nu, hvor det også er den kollektive hensigt at gøre det, vil I se drab og andre berøvelser af liv ebbe ud, og fred og overflod i hele verden øges. 

Vi og alle andre lysvæsener i hele universet tilføjer kærligheds-lys til jer for at hjælpe med at trøste dem, hvis hjerter er bristet, ikke kun i Newtown, men overalt på Jorden, hvor familier sørger over deres kære, som er blevet dræbt.

Kærlighed er nøglen til at helbrede hele jeres verden. 


______________________________________

KæRLIGHED og FRED

Suzanne Ward
Oversættelse: Birgitte Albrechtsen og Kim Dyrlund

No comments:

Post a Comment

PRG







Instructions HERE