Followers

Thursday, June 8, 2017

Dansk -- Matthew Ward — 30. maj 2017Matthew Ward — 30. maj 2017
Med kærlige hilsener fra alle sjæle på denne station, dette er Matthew. Irrationelle terrorhandlinger og regeringer, der slår voldsomt ned på borgere, der protesterer, er uundgåeligt, når en tredje tæthedsgrads civilisation fuldender karmiske erfaringer, så den kan udvikle sig. Fokusér ikke på de sørgelige aspekter af sådanne begivenheder, men udstrål hellere urokkeligt jeres lys, den mission, I valgte for at hjælpe Jordens folk med at vågne åndeligt og bevidst og blive inspireret til at transformere deres verden til den Gyldne Tidsalder.
Vi er blevet spurgt, hvordan "bare det at udstråle lys" kan hjælpe Jorden, og andre har spurgt, hvordan lys absorberet af kroppens celler fremmer vækst i åndelig og bevidst bevidsthed. Mest enkelt sagt, lys er bevidsthed, informationen i cellers DNA, og DNA er det, der designer alt liv i dette univers. For nogle år siden talte jeg om dette emne, og jeg har bedt min mor om at kopiere den del af meddelelsen her.
Ikke kun er den kollektive bevidsthed det, der forårsagede, at planeten faldt ned i dyb tredje tæthedsgrad og fastholdt den dér i årtusinder, men har for nylig ligeledes hjulpet den til at stige op derfra. Og fordi Jorden elsker alle sine bosiddende livsformer, er hun ivrig efter, at sjæle til stadighed udstråler deres lys ind i den kollektive bevidsthed, hvor det kan tilbyde slumrende sjæle "løftet" ind i åndelig bevidsthed og de cellulære forandringer, de har brug for til fysisk at bevæge sig ind i den Gyldne Tidsalder.
Jeg er blevet spurgt, hvorfor disse cellulære forandringer er nødvendige, og jeg tror, mit svar vil vise, hvorfor jeres hjælp med at skabe den glorværdige Tidsalder er sådan en stor triumf. Lysabsorptionen genopretter kroppens DNA til den tilstand, den var i, før de mørke kræfter ændrede Jordens menneskeheds cellulære struktur for at "sænke niveauet" intellektuelt, åndeligt og fysisk. Hvis noget kan kaldes en "synd", er det at gribe ind i en anden sjæls udvikling, og i strid med de universelle love er det præcis det, de mørke kræfter gjorde med en hel civilisation.
I højere tæthedsgrader er cellerne krystallinske og deres sammensætning omfatter karakterrenhed, åndelig klarhed og en lang fysisk levetid fri for al sygdom. Omvendt inviterer kulstofcellerne i tredje tæthedsgrads livsformer grundkarakteristikaene forbundet med ondskab såvel som en stærkt reduceret tankekraft, alvorligt svækket vilje og en lang række af fysiske, følelsesmæssige og mentale svagheder. Livstider med disse karakteristika og svagheder dominant i folks kroppe og afspejlet i deres tanker, følelser og opførsel blev lagret i de cellulære minder og ført videre fra én generation til den næste.
Det var denne diabolske ændring af menneskehedens sammensætning for æoner siden, der fik sjæles personligheder til gradvist at gå nedad i spiralbevægelse fra lysets planer til dyb tredje tæthedsgrad, hvor de mørke kræfters planetære marionetter nemt kunne holde masserne i uvidenhed om deres oprindelse i lyset, deres ubegrænsede manifestationspotentiale og alle sjæles uadskillelighed med Gud og hinanden. At komme væk fra dette niveau med dets begrænsninger, hvor de mørke kræfter regerede gennem deres kraftfulde redskab og brændstof - FRYGT! - har krævet en heroisk indsats af sjæle, som igen og igen inkarnerede med den hensigt at overvinde den mørke indflydelse, men fejlede. De fleste af jer har brugt mange hundrede levetider i denne cyklus med at forsøge/fejle, og denne gang er det lykkedes for jer at bryde ud af den! Ved at absorbere lyset genvinder I jeres gude- og gudinde-selv og indtager jeres retmæssige plads i vores universelle familie. [9. marts 2009]
Jeg bad også min mor kopiere den del fra en af ​​bøgerne, der giver yderligere indsigt. [Sidst i 1995, da Matthew stadig var i Nirvana, blev telepatiske kommunikationslinjer styrket for at forhindre mørke kræfters indtrængen i lysvæseners budskaber, og følgende uddrag fra ”Illuminations for a New Era” blev overleveret af det, han kaldte "gruppesind”.]
Kan du fortælle mig noget om 12-strenget DNA? 
Mor Suzanne, vi vil med glæde fortælle om det. Den 12-strengede DNA, der tidligere har været i Jordens mennesker, bliver genoprettet for at forberede jer til at optage det lys, der stråles til jer for at højne jeres åndelige og bevidste forbindelser med højere tæthedsgraders vibrationsmæssige hastigheder. I springet ned fra Skabelsens begyndelse blev den originale 30-strengs DNA hos intelligente livsformer gjort mindre, indtil den nåede det nuværende niveau i tredje tæthedsgrad.
DNA er lysets substans i den fysiske krop på cellulært niveau. Da fysikaliteten først indtraf, så langt tilbage i fortiden, at vi på dette niveau ikke kan forstå hvornår, herskede der total overensstemmelse med Skaberens originale byggematerialer uden spørgsmål eller afvigelser. Alle skabende materialer var af lys.
Da materialerne blev tættere ved at manifestere sig i form snarere end kun lys og bevidsthed, var der behov for ændringer i ​​DNA elementernes struktur. De blev strammere i kompositionen, da de tættere kroppe og substanser til bygning blev visualiseret og manifesteret. Til sidst blev tæthedsgraden sådan, at det oprindelige 30-strengs DNA blev reduceret til kun én streng i den mest primitive livsform, det var muligt at producere, hvilket I kunne kalde vandlevende livsformer. I kender ikke til disse, da der på Jorden kræves mindst to strenge.
Nedgangen i tæthedsgrad var fokus for Jordens menneskeliv i en lang periode, således blev jeres planet befolket med mennesker, hvis faldende antal DNA strenge var et naturligt resultat af deres skabende hensigt. Ligesom hensigten om at producere liv med minimal DNA strenge opnåede det, er det samme sandt i tilsvarende øgninger af strengene, da sjæle søger højere manifestationsformer. Dette sker nu på Jorden, da nogle sjæles hensigt er at stige op frem for at være statiske.
Mor, tak. Hvis I tænker på, ​​hvor ofte vi har sagt, at lys og kærlighed er den samme energi og denne energi er den mest kraftfulde kraft i kosmos, ved I, at når lyset er kraftigt reduceret i folks celler, gælder det også for deres evne til at elske, og kærlighed er nøglen til selvudvikling og forvandling af verdener.
Og nu, kære familie, ved I også, hvorfor "bare at udstråle jeres lys" uvurderligt hjælper Jorden og alle dens livsformer. Tilmed, ved at gøre det ændrer cellerne sig til den krystallinske struktur, der muliggør DNA udvidelse, dermed fremmer I jeres egen evolutionære status. Dette gør ikke, at jeres hjælp kommer af sig selv - gennem tidsaldrene har stærkere civilisationer hjulpet svagere, hvilket er måden, hvorpå livsformer har gjort fremskridt med at genvinde den DNA, de oprindeligt var udstyret med. Under Jordens opstigningsproces, som har ført hende ind i planer af stadigt stigende vibrationsmæssige hastigheder, udformede nogle sjæle, der inkarnerede der, deres personligheders celler med fire DNA strenge og antallet af sjæle, der gør dette, stiger.
"Spørg venligst Matthew, om han kunne hjælpe os med at forstå, hvordan verdensøkonomien kan omorganiseres på en måde, der bliver mere reel og retfærdig."
Vi kan kun tilbyde generelle oplysninger, da detaljerede planer stadig bliver formuleret, så det nye globale økonomiske system kan iværksættes med den mindst mulige afbrydelse af bank- og investeringstjenester for offentligheden og den fair omfordeling af penge. Vi har fået at vide, at der vil være to hovedsigter, der hver især medfører talrige tiltag, når Illuminatis fangarme er elimineret.
Det ene sigte er at nedlægge Federal Reserve System, et Illuminati-ejet bankkonsortium, der påvirker den globale økonomi, sammen med dens opkrævningsafdeling, Internal Revenue Service - indkomstskatter, der betales af amerikanske statsborgere, bruges ikke til projekter, der tjener dem, men går i stedet ned i Illuminatis pengekister. Dette lands gæld og alle landes gæld til Den Internationale Valutafond vil blive justeret for at eliminere lånebeløb skabt ud af den blå luft, så at sige - forbundsmyndighederne betaler et par cent for hver regning, de har trykt, uanset dens betegnelse og låner disse penge til regeringer på regningernes pålydende værdi, plus renter.
Det nye monetære system vil blive baseret på ædle metaller for at værdiansætte alle nationale valutaer med den samme standard og eliminere køb og salg, der skader økonomien i lande, hvis monetære værdier er svækket. Illuminati har profiteret klækkeligt af valutahandel såvel som ved at kontrollere aktiemarkeder og fastsætte skatter og rentesatser, så at sætte de nationale økonomiers aspekter under klog, ærlig styring er altafgørende for omorganiseringen. Gældeftergivelse, som I måske har hørt om, vil ske på individuel basis, ikke over hele linjen.
Det andet sigte er at få fat i Illuminatis store formuer, der er blevet ulovligt og umoralsk samlet og bruge disse midler til at få bugt med fattigdom. Pengene vil blive givet til pålidelige organisationer, der vil overvåge deres anvendelse til sanitet, boliger, skoler, sundhedscentre, veje og broer, landbrug, små virksomheder, der starter op – alt, der er nødvendigt for betydeligt at øge desperate fattiges levestandard verden over. Også nationers naturressourcer, der nu er på Illuminatis hænder, vil blive returneret til borgerne.
Personer med moralsk og åndelig integritet, visdom og erfaring vil lede denne monumentale to-sigteindsats, der vil tage tid fuldt ud at gennemføre, når Illuminati er ude af billedet.
"Hvad siger Matthew om forskellen mellem tro/overbevisninger og viden?"
Overbevisninger dannes, når de samme oplysninger gentages af en eller flere eksterne kilder - forældre, jævnaldrende, lærere, religiøse ledere, forskere, regeringsembedsmænd, mainstream medier - og når I lærer, at oplysningerne ikke er fuldstændige eller præcise, ændres jeres overbevisninger i overensstemmelse hermed. Viden er indeni, en konstant, velanerkendt, ubestridt "rigtighed" - sammensmeltningen af sjælsniveau sandhed og jeres bevidsthed.
Elskede brødre og søstre, lysvæsener i hele dette univers ærer jeres dedikerede tjeneste for opløftelse af jeres jordiske familie og støtter jer med kraften i ubetinget kærlighed.
                        __________________________
KÆRLIGHED og FRED
Suzanne Ward
Website: 
The Matthew Books
Email: 
suzy@matthewbooks.com

Translator: Margit V.

14 comments:

 1. Jeg vil gerne være med i illuminati 2017  Slutte sig til broderskabet Illuminati666. WhatsApp +2348148023881 ENGR. Henry Clark Nigerian, USA, eller hvor som helst i verden i dag, være rig,
  Berømt og besidder power.email os på henryholytemple666@gmail.com eller whatsApp os på +2348148023881 for øjeblikkelig
  Indledning nye medlemmer registrering er nu åben online nu !!!!!  Fordele til nye medlemmer, der deltager i illuminati.  En kontant belønning af usd $ 120,000000 usd

  En ny slank drøm bil værdiansættes til usd $ 120.000 usd

  Et drømmehus købt i det land du selv har valgt

  En måned ferie (fuldt betalt) til din drømme turist destination.

  Et år golf medlemskab pakke

  En v.i.p behandling på alle lufthavne i verden

  En total livsstilsændring

  Adgang til bøhmisk lund

  Månedlig betaling af $ 1.000.000 usd til din bankkonto hver måned som medlem

  En måned bestilt aftale med top 5 verdensledere og top 5 berømtheder i verden.
  .

  ReplyDelete
 2. Du er en forretningsmand, politiker, musik,
  studerende og ønsker
  at være rig, kraftig og berømt i livet
  har brug for magten
  for at opnå deres drømme. Du kan nå deres
  drømme af a
  medlem af belysningen. med det hele din
  drømme og
  hjertets ønsker, der fuldt ud kan opnås, hvis du
  ønsker virkelig
  at være medlem de store navne på
  Lys så du
  kan kontakte (illumenatirichtemple@gmail.com)
  Lande ................. ............................. Stat.
  eller
  call miss sarah på og du kan også tilføje har på whatsapp +2348104857337 tak

  ReplyDelete
 3. DIN BEDSTE MULIGHED TIL DEN STORE ILLUMINATI TEMPEL AF PENGER OG KRAFT.
  BEMÆRK: INGEN MENNESKELIG SACRIFICE ER INVOLVERER
  Du kan kontakte templet via Whatsapp: +1 701 352 6336

  Hvis du er forretningsmand eller kvinde, politiker, musiker, studerende, er du glad, glad, glad i livet, gå med i Illuminati
  Broderskab kult håb og øjeblikkelig instant rig sum af. 1 million dollars om ugen og et gratis hjem. Uanset hvor du beslutter dig for at bo i denne verden og også få 500.000 amerikanske dollars månedligt som indhold ...

  Fordele for nye medlemmer, der bliver medlem af Illuminati.
  1. En kontantbonus på USD 1 mio. USD
  2. En ny drømme bil til USD 500.000 USD
  3. Et drømmehus, der var i landet valg valg var

  Du skal være 18 år eller ældre, før du kan kontakte vores partnere
  E-mail: illuminate666temple@outlook.com
  Whatsapp: (+1 701 352 6336)

  ReplyDelete
 4. Hilsner fra den store rækkefølge, der er belyst til den forenede stat og over hele verden, er dette en åben mulighed for at slutte sig til broderskabet i Lyset, hvor du kan genvinde dine tabte drømme, og også hvor du kan se lyset af rigdom og lykke uden blodoffer. Og vi betaler også et beløb på 550.000 USD for at byde alle nye medlemmer velkommen, når de tilslutter sig broderskabet og også til et hus efter eget valg og placering med investeringer sammen med denne mulighed i livet for at de skal være berømte.

  FORDELE TIL NYE MEDLEMMER, DER KOMMER TILBAGE ILLUMINERER.
  1. En kontant belønning på USD 550.000 USD.
  2. En ny Slank Dream CAR værdiansat til USD $ 150.000 USD
  3. Et drømmehus købt i det land du ønsker.
  En måned med aftale med de 5 bedste i verden.
  Ledere og de 5 vigtigste berømtheder i verden. Hvis du er interesseret, bedes du kontakte den tidligere email adresse = greatilluminate99@gmail.com  BEMÆRK; dette Illuminati broderskab, som du kan deltage fra hvor som helst i verden Indien, Tyrkiet, Afrika, USA, Malaysia,
  Dubai, Kuwait, Det Forenede Kongerige, Østrig, Tyskland, Europa. Asien, Australien osv.


  Hilsner TEMPLE ILLUMINATE UNITED STATES

  ReplyDelete
 5. Hilsner fra den store rækkefølge, der er belyst til den forenede stat og over hele verden, er dette en åben mulighed for at slutte sig til broderskabet i Lyset, hvor du kan genvinde dine tabte drømme, og også hvor du kan se lyset af rigdom og lykke uden blodoffer. Og vi betaler også et beløb på 550.000 USD for at byde alle nye medlemmer velkommen, når de tilslutter sig broderskabet og også til et hus efter eget valg og placering med investeringer sammen med denne mulighed i livet for at de skal være berømte.

  FORDELE TIL NYE MEDLEMMER, DER KOMMER TILBAGE ILLUMINERER.
  1. En kontant belønning på USD 550.000 USD.
  2. En ny Slank Dream CAR værdiansat til USD $ 150.000 USD
  3. Et drømmehus købt i det land du ønsker.
  En måned med aftale med de 5 bedste i verden.
  Ledere og de 5 vigtigste berømtheder i verden. Hvis du er interesseret, bedes du kontakte den tidligere email adresse = greatilluminate99@gmail.com  BEMÆRK; dette Illuminati broderskab, som du kan deltage fra hvor som helst i verden Indien, Tyrkiet, Afrika, USA, Malaysia,
  Dubai, Kuwait, Det Forenede Kongerige, Østrig, Tyskland, Europa. Asien, Australien osv.


  Hilsner TEMPLE ILLUMINATE UNITED STATES

  ReplyDelete
 6. Hilsner fra den store rækkefølge, der er belyst til den forenede stat og over hele verden, er dette en åben mulighed for at slutte sig til broderskabet i Lyset, hvor du kan genvinde dine tabte drømme, og også hvor du kan se lyset af rigdom og lykke uden blodoffer. Og vi betaler også et beløb på 550.000 USD for at byde alle nye medlemmer velkommen, når de tilslutter sig broderskabet og også til et hus efter eget valg og placering med investeringer sammen med denne mulighed i livet for at de skal være berømte.

  FORDELE TIL NYE MEDLEMMER, DER KOMMER TILBAGE ILLUMINERER.
  1. En kontant belønning på USD 550.000 USD.
  2. En ny Slank Dream CAR værdiansat til USD $ 150.000 USD
  3. Et drømmehus købt i det land du ønsker.
  En måned med aftale med de 5 bedste i verden.
  Ledere og de 5 vigtigste berømtheder i verden. Hvis du er interesseret, bedes du kontakte den tidligere email adresse = greatilluminate99@gmail.com  BEMÆRK; dette Illuminati broderskab, som du kan deltage fra hvor som helst i verden Indien, Tyrkiet, Afrika, USA, Malaysia,
  Dubai, Kuwait, Det Forenede Kongerige, Østrig, Tyskland, Europa. Asien, Australien osv.


  Hilsner TEMPLE ILLUMINATE UNITED STATES

  ReplyDelete
 7. Hilsner fra den store rækkefølge, der er belyst til den forenede stat og over hele verden, er dette en åben mulighed for at slutte sig til broderskabet i Lyset, hvor du kan genvinde dine tabte drømme, og også hvor du kan se lyset af rigdom og lykke uden blodoffer. Og vi betaler også et beløb på 550.000 USD for at byde alle nye medlemmer velkommen, når de tilslutter sig broderskabet og også til et hus efter eget valg og placering med investeringer sammen med denne mulighed i livet for at de skal være berømte.

  FORDELE TIL NYE MEDLEMMER, DER KOMMER TILBAGE ILLUMINERER.
  1. En kontant belønning på USD 550.000 USD.
  2. En ny Slank Dream CAR værdiansat til USD $ 150.000 USD
  3. Et drømmehus købt i det land du ønsker.
  En måned med aftale med de 5 bedste i verden.
  Ledere og de 5 vigtigste berømtheder i verden. Hvis du er interesseret, bedes du kontakte den tidligere email adresse = greatilluminate99@gmail.com  BEMÆRK; dette Illuminati broderskab, som du kan deltage fra hvor som helst i verden Indien, Tyrkiet, Afrika, USA, Malaysia,
  Dubai, Kuwait, Det Forenede Kongerige, Østrig, Tyskland, Europa. Asien, Australien osv.


  Hilsner TEMPLE ILLUMINATE UNITED STATES

  ReplyDelete
 8. Hilsener fra den store orden ILLUMINATI til den forenede stat og over hele verden er dette en åben mulighed for at slutte sig til broderskabet i Lyset, hvor du kan genvinde dine tabte drømme og også hvor du kan se lyset af rigdom og lykke og magt uden blodoffer. Og vi betaler også summen af ​​800.000 USD for at byde alle nye medlemmer velkommen, da de tilslutter sig broderskabet og også et hjem efter eget valg og placering med investeringer sammen med denne mulighed i livet for at de skal være berømte.

  FORDELE TIL NYE MEDLEMMER, DER KOMMER TILBAGE ILLUMINERER.
  1. En kontant belønning på $ 800.000 USD.
  2. En ny Slank Dream CAR værdiansat til $ 190.000 USD
  3. Et drømmehus købt i det land du ønsker
  4. Månedlig betaling af $ 2.400.000 USD til din bankkonto som medlem
  5. Et diplomatpas til at rejse til ethvert land efter eget valg og mange flere
  6. Måned af udnævnelser med 5 bedste i verden. Ledere og 5 af de mest berømte berømtheder i verden.

  BEMÆRK; Du kan deltage i Illuminati-broderskabet fra hvor som helst i Indien, Tyrkiet, Afrika, USA, Malaysia, Dubai, Kuwait, Det Forenede Kongerige, Østrig, Tyskland, Europa. Asien, Australien osv.

  BEMÆRK: Hvis du er interesseret, kontakt os venligst via vores email: illuminatitemple9102@gmail.com

  Hilsener ILLUMINATI TEMPLE UNITED STATES

  ReplyDelete
 9. Hilsner fra den store rækkefølge, der er belyst til den forenede stat og over hele verden, er dette en åben mulighed for at slutte sig til broderskabet i Lyset, hvor du kan genvinde dine tabte drømme, og også hvor du kan se lyset af rigdom og lykke uden blodoffer. Og vi betaler også et beløb på 550.000 USD for at byde alle nye medlemmer velkommen, når de tilslutter sig broderskabet og også til et hus efter eget valg og placering med investeringer sammen med denne mulighed i livet for at de skal være berømte.

  FORDELE TIL NYE MEDLEMMER, DER KOMMER TILBAGE ILLUMINERER.
  1. En kontant belønning på USD 550.000 USD.
  2. En ny Slank Dream CAR værdiansat til USD $ 150.000 USD
  3. Et drømmehus købt i det land du ønsker.
  En måned med aftale med de 5 bedste i verden.
  Ledere og de 5 vigtigste berømtheder i verden. Hvis du er interesseret, bedes du kontakte den tidligere email adresse = greatilluminate99@gmail.com  BEMÆRK; dette Illuminati broderskab, som du kan deltage fra hvor som helst i verden Indien, Tyrkiet, Afrika, USA, Malaysia,
  Dubai, Kuwait, Det Forenede Kongerige, Østrig, Tyskland, Europa. Asien, Australien osv.


  Hilsner TEMPLE ILLUMINATE UNITED STATES

  ReplyDelete
 10. Hilsner fra den store rækkefølge, der er belyst til den forenede stat og over hele verden, er dette en åben mulighed for at slutte sig til broderskabet i Lyset, hvor du kan genvinde dine tabte drømme, og også hvor du kan se lyset af rigdom og lykke uden blodoffer. Og vi betaler også et beløb på 550.000 USD for at byde alle nye medlemmer velkommen, når de tilslutter sig broderskabet og også til et hus efter eget valg og placering med investeringer sammen med denne mulighed i livet for at de skal være berømte.

  FORDELE TIL NYE MEDLEMMER, DER KOMMER TILBAGE ILLUMINERER.
  1. En kontant belønning på USD 550.000 USD.
  2. En ny Slank Dream CAR værdiansat til USD $ 150.000 USD
  3. Et drømmehus købt i det land du ønsker.
  En måned med aftale med de 5 bedste i verden.
  Ledere og de 5 vigtigste berømtheder i verden. Hvis du er interesseret, bedes du kontakte den tidligere email adresse = greatilluminate99@gmail.com  BEMÆRK; dette Illuminati broderskab, som du kan deltage fra hvor som helst i verden Indien, Tyrkiet, Afrika, USA, Malaysia,
  Dubai, Kuwait, Det Forenede Kongerige, Østrig, Tyskland, Europa. Asien, Australien osv.


  Hilsner TEMPLE ILLUMINATE UNITED STATES

  ReplyDelete
 11. Hilsener fra ILLUMINATIs store orden til den forenede stat og over hele verden er dette en åben mulighed for at slutte sig til Illuminatis broderskab, hvor du kan genvinde dine tabte drømme og også hvor du kan se lyset af rigdom og lykke uden blodoffer. Og vi betaler også et beløb på 650.000 USD for at byde alle nye medlemmer velkommen, da de tilslutter sig broderskabet og også et hus efter eget valg og placering med investeringer sammen med denne mulighed i livet for at de skal være berømte.

  FORDELE TIL NYE MEDLEMMER, DER KOMMER TIL ILLUMINATI.
  1. En kontant belønning på USD 650.000 USD.
  2. En ny Slank Dream CAR værdiansat til USD $ 150.000 USD
  3. Et drømmehus købt i det land du ønsker.
  En måned med aftale med de 5 bedste i verden.
  Ledere og de 5 vigtigste berømtheder i verden. Hvis du er interesseret, bedes du kontakte den tidligere email adresse = greatilluminate99@gmail.com  BEMÆRK; dette Illuminati broderskab, som du kan deltage fra hvor som helst i verden Indien, Tyrkiet, Afrika, USA, Malaysia,
  Dubai, Kuwait, Det Forenede Kongerige, Østrig, Tyskland, Europa. Asien, Australien osv.


  Hilsner TEMPLE ILLUMINATI UNITED STATES

  ReplyDelete
 12. VELKOMMEN TIL DEN STORE TEMPEL AF ILLUMINATI WORLD OF RICHES, FAME AND POWERS. ER DU EN POLITIKKER, LÆGER, ENGINEER, MODEL, GRADUATE, STUDENT, VIRKSOMHEDER ELLER KVINDER SØGER FOR WISDOM, FAME, KRAFT, VIDENSKAB OG VÆRDI !!!

  kontakt os i dag VIA: Whatsapp +234 906 178 1632 Email: illuminatitemple1333@gmail.com
    
  DETTE ER EN GULD MULIGHED Den store Illuminati-organisation vil gøre dig rig, kraftfuld, berømt og velhavende. Du kan opnå alle dine drømme og hjerte ønske ved at være medlem af Illuminati broderskabet, Langt liv og velstand her på jorden med evigt liv og jubel intet menneskeligt offer. Hvis du virkelig ønsker at blive medlem af den store Illuminati, kontakt os i dag VIA: Whatsapp +234 906 178 1632 Email: illuminatitemple1333@gmail.com

  ReplyDelete
 13. Hilsener fra ILLUMINATI'S ORDER til hele verden er dette en åben mulighed for at slutte sig til ILLUMINATI'S BROTHERHOOD, hvor MILLIONIRER, BILLIONERER, videnskabsmand, verdensstjerner og verdensledere, der styrer verden, har deres berømmelse og idealer, og også hvor Du kan se lyset af rigdom og lykke uden blodoffer. Hvis du er interesseret, bedes du kontakte den tidligere email adresse = greatilluminate99@gmail.com

  Bemærk: Vær venlig at vide, at i respekt for din religion og hvor som helst du er i verden, er du velkommen til at være medlem.

  Hilsner TEMPLE ILLUMINATI NY VERDENS ORDER.

  ReplyDelete
 14. Hilsner fra ILLUMINATI'S ORDNING til hele verden, dette er en åben mulighed for at deltage i ILLUMINATIENS BRODERHOOD, hvor MILLIONAIRES, BILLIONAIRES, videnskabsmand, verdensstjerner og verdensledere, der kontrollerer verden, fik deres berømmelse og idealer, og også hvor du kan se lyset af rigdom og lykke uden blodoffer. Hvis du er interesseret, skal du kontakte den forrige e-mail-adresse: greatilluminate99@gmail.com

  Bemærk: venligst vide, at i respekt for din religion og hvor du end er i verden er du velkommen til at være medlem.

  Hilsen TEMPEL ILLUMINATI NY VERDENSORDNING.

  ReplyDelete

PRGInstructions HERE