Followers

Thursday, June 8, 2017

Dansk -- Matthew Ward — 30. maj 2017



Matthew Ward — 30. maj 2017
Med kærlige hilsener fra alle sjæle på denne station, dette er Matthew. Irrationelle terrorhandlinger og regeringer, der slår voldsomt ned på borgere, der protesterer, er uundgåeligt, når en tredje tæthedsgrads civilisation fuldender karmiske erfaringer, så den kan udvikle sig. Fokusér ikke på de sørgelige aspekter af sådanne begivenheder, men udstrål hellere urokkeligt jeres lys, den mission, I valgte for at hjælpe Jordens folk med at vågne åndeligt og bevidst og blive inspireret til at transformere deres verden til den Gyldne Tidsalder.
Vi er blevet spurgt, hvordan "bare det at udstråle lys" kan hjælpe Jorden, og andre har spurgt, hvordan lys absorberet af kroppens celler fremmer vækst i åndelig og bevidst bevidsthed. Mest enkelt sagt, lys er bevidsthed, informationen i cellers DNA, og DNA er det, der designer alt liv i dette univers. For nogle år siden talte jeg om dette emne, og jeg har bedt min mor om at kopiere den del af meddelelsen her.
Ikke kun er den kollektive bevidsthed det, der forårsagede, at planeten faldt ned i dyb tredje tæthedsgrad og fastholdt den dér i årtusinder, men har for nylig ligeledes hjulpet den til at stige op derfra. Og fordi Jorden elsker alle sine bosiddende livsformer, er hun ivrig efter, at sjæle til stadighed udstråler deres lys ind i den kollektive bevidsthed, hvor det kan tilbyde slumrende sjæle "løftet" ind i åndelig bevidsthed og de cellulære forandringer, de har brug for til fysisk at bevæge sig ind i den Gyldne Tidsalder.
Jeg er blevet spurgt, hvorfor disse cellulære forandringer er nødvendige, og jeg tror, mit svar vil vise, hvorfor jeres hjælp med at skabe den glorværdige Tidsalder er sådan en stor triumf. Lysabsorptionen genopretter kroppens DNA til den tilstand, den var i, før de mørke kræfter ændrede Jordens menneskeheds cellulære struktur for at "sænke niveauet" intellektuelt, åndeligt og fysisk. Hvis noget kan kaldes en "synd", er det at gribe ind i en anden sjæls udvikling, og i strid med de universelle love er det præcis det, de mørke kræfter gjorde med en hel civilisation.
I højere tæthedsgrader er cellerne krystallinske og deres sammensætning omfatter karakterrenhed, åndelig klarhed og en lang fysisk levetid fri for al sygdom. Omvendt inviterer kulstofcellerne i tredje tæthedsgrads livsformer grundkarakteristikaene forbundet med ondskab såvel som en stærkt reduceret tankekraft, alvorligt svækket vilje og en lang række af fysiske, følelsesmæssige og mentale svagheder. Livstider med disse karakteristika og svagheder dominant i folks kroppe og afspejlet i deres tanker, følelser og opførsel blev lagret i de cellulære minder og ført videre fra én generation til den næste.
Det var denne diabolske ændring af menneskehedens sammensætning for æoner siden, der fik sjæles personligheder til gradvist at gå nedad i spiralbevægelse fra lysets planer til dyb tredje tæthedsgrad, hvor de mørke kræfters planetære marionetter nemt kunne holde masserne i uvidenhed om deres oprindelse i lyset, deres ubegrænsede manifestationspotentiale og alle sjæles uadskillelighed med Gud og hinanden. At komme væk fra dette niveau med dets begrænsninger, hvor de mørke kræfter regerede gennem deres kraftfulde redskab og brændstof - FRYGT! - har krævet en heroisk indsats af sjæle, som igen og igen inkarnerede med den hensigt at overvinde den mørke indflydelse, men fejlede. De fleste af jer har brugt mange hundrede levetider i denne cyklus med at forsøge/fejle, og denne gang er det lykkedes for jer at bryde ud af den! Ved at absorbere lyset genvinder I jeres gude- og gudinde-selv og indtager jeres retmæssige plads i vores universelle familie. [9. marts 2009]
Jeg bad også min mor kopiere den del fra en af ​​bøgerne, der giver yderligere indsigt. [Sidst i 1995, da Matthew stadig var i Nirvana, blev telepatiske kommunikationslinjer styrket for at forhindre mørke kræfters indtrængen i lysvæseners budskaber, og følgende uddrag fra ”Illuminations for a New Era” blev overleveret af det, han kaldte "gruppesind”.]
Kan du fortælle mig noget om 12-strenget DNA? 
Mor Suzanne, vi vil med glæde fortælle om det. Den 12-strengede DNA, der tidligere har været i Jordens mennesker, bliver genoprettet for at forberede jer til at optage det lys, der stråles til jer for at højne jeres åndelige og bevidste forbindelser med højere tæthedsgraders vibrationsmæssige hastigheder. I springet ned fra Skabelsens begyndelse blev den originale 30-strengs DNA hos intelligente livsformer gjort mindre, indtil den nåede det nuværende niveau i tredje tæthedsgrad.
DNA er lysets substans i den fysiske krop på cellulært niveau. Da fysikaliteten først indtraf, så langt tilbage i fortiden, at vi på dette niveau ikke kan forstå hvornår, herskede der total overensstemmelse med Skaberens originale byggematerialer uden spørgsmål eller afvigelser. Alle skabende materialer var af lys.
Da materialerne blev tættere ved at manifestere sig i form snarere end kun lys og bevidsthed, var der behov for ændringer i ​​DNA elementernes struktur. De blev strammere i kompositionen, da de tættere kroppe og substanser til bygning blev visualiseret og manifesteret. Til sidst blev tæthedsgraden sådan, at det oprindelige 30-strengs DNA blev reduceret til kun én streng i den mest primitive livsform, det var muligt at producere, hvilket I kunne kalde vandlevende livsformer. I kender ikke til disse, da der på Jorden kræves mindst to strenge.
Nedgangen i tæthedsgrad var fokus for Jordens menneskeliv i en lang periode, således blev jeres planet befolket med mennesker, hvis faldende antal DNA strenge var et naturligt resultat af deres skabende hensigt. Ligesom hensigten om at producere liv med minimal DNA strenge opnåede det, er det samme sandt i tilsvarende øgninger af strengene, da sjæle søger højere manifestationsformer. Dette sker nu på Jorden, da nogle sjæles hensigt er at stige op frem for at være statiske.
Mor, tak. Hvis I tænker på, ​​hvor ofte vi har sagt, at lys og kærlighed er den samme energi og denne energi er den mest kraftfulde kraft i kosmos, ved I, at når lyset er kraftigt reduceret i folks celler, gælder det også for deres evne til at elske, og kærlighed er nøglen til selvudvikling og forvandling af verdener.
Og nu, kære familie, ved I også, hvorfor "bare at udstråle jeres lys" uvurderligt hjælper Jorden og alle dens livsformer. Tilmed, ved at gøre det ændrer cellerne sig til den krystallinske struktur, der muliggør DNA udvidelse, dermed fremmer I jeres egen evolutionære status. Dette gør ikke, at jeres hjælp kommer af sig selv - gennem tidsaldrene har stærkere civilisationer hjulpet svagere, hvilket er måden, hvorpå livsformer har gjort fremskridt med at genvinde den DNA, de oprindeligt var udstyret med. Under Jordens opstigningsproces, som har ført hende ind i planer af stadigt stigende vibrationsmæssige hastigheder, udformede nogle sjæle, der inkarnerede der, deres personligheders celler med fire DNA strenge og antallet af sjæle, der gør dette, stiger.
"Spørg venligst Matthew, om han kunne hjælpe os med at forstå, hvordan verdensøkonomien kan omorganiseres på en måde, der bliver mere reel og retfærdig."
Vi kan kun tilbyde generelle oplysninger, da detaljerede planer stadig bliver formuleret, så det nye globale økonomiske system kan iværksættes med den mindst mulige afbrydelse af bank- og investeringstjenester for offentligheden og den fair omfordeling af penge. Vi har fået at vide, at der vil være to hovedsigter, der hver især medfører talrige tiltag, når Illuminatis fangarme er elimineret.
Det ene sigte er at nedlægge Federal Reserve System, et Illuminati-ejet bankkonsortium, der påvirker den globale økonomi, sammen med dens opkrævningsafdeling, Internal Revenue Service - indkomstskatter, der betales af amerikanske statsborgere, bruges ikke til projekter, der tjener dem, men går i stedet ned i Illuminatis pengekister. Dette lands gæld og alle landes gæld til Den Internationale Valutafond vil blive justeret for at eliminere lånebeløb skabt ud af den blå luft, så at sige - forbundsmyndighederne betaler et par cent for hver regning, de har trykt, uanset dens betegnelse og låner disse penge til regeringer på regningernes pålydende værdi, plus renter.
Det nye monetære system vil blive baseret på ædle metaller for at værdiansætte alle nationale valutaer med den samme standard og eliminere køb og salg, der skader økonomien i lande, hvis monetære værdier er svækket. Illuminati har profiteret klækkeligt af valutahandel såvel som ved at kontrollere aktiemarkeder og fastsætte skatter og rentesatser, så at sætte de nationale økonomiers aspekter under klog, ærlig styring er altafgørende for omorganiseringen. Gældeftergivelse, som I måske har hørt om, vil ske på individuel basis, ikke over hele linjen.
Det andet sigte er at få fat i Illuminatis store formuer, der er blevet ulovligt og umoralsk samlet og bruge disse midler til at få bugt med fattigdom. Pengene vil blive givet til pålidelige organisationer, der vil overvåge deres anvendelse til sanitet, boliger, skoler, sundhedscentre, veje og broer, landbrug, små virksomheder, der starter op – alt, der er nødvendigt for betydeligt at øge desperate fattiges levestandard verden over. Også nationers naturressourcer, der nu er på Illuminatis hænder, vil blive returneret til borgerne.
Personer med moralsk og åndelig integritet, visdom og erfaring vil lede denne monumentale to-sigteindsats, der vil tage tid fuldt ud at gennemføre, når Illuminati er ude af billedet.
"Hvad siger Matthew om forskellen mellem tro/overbevisninger og viden?"
Overbevisninger dannes, når de samme oplysninger gentages af en eller flere eksterne kilder - forældre, jævnaldrende, lærere, religiøse ledere, forskere, regeringsembedsmænd, mainstream medier - og når I lærer, at oplysningerne ikke er fuldstændige eller præcise, ændres jeres overbevisninger i overensstemmelse hermed. Viden er indeni, en konstant, velanerkendt, ubestridt "rigtighed" - sammensmeltningen af sjælsniveau sandhed og jeres bevidsthed.
Elskede brødre og søstre, lysvæsener i hele dette univers ærer jeres dedikerede tjeneste for opløftelse af jeres jordiske familie og støtter jer med kraften i ubetinget kærlighed.
                        __________________________
KÆRLIGHED og FRED
Suzanne Ward
Website: 
The Matthew Books
Email: 
suzy@matthewbooks.com

Translator: Margit V.

62 comments:

  1. Jeg vil gerne være med i illuminati 2017



    Slutte sig til broderskabet Illuminati666. WhatsApp +2348148023881 ENGR. Henry Clark Nigerian, USA, eller hvor som helst i verden i dag, være rig,
    Berømt og besidder power.email os på henryholytemple666@gmail.com eller whatsApp os på +2348148023881 for øjeblikkelig
    Indledning nye medlemmer registrering er nu åben online nu !!!!!



    Fordele til nye medlemmer, der deltager i illuminati.



    En kontant belønning af usd $ 120,000000 usd

    En ny slank drøm bil værdiansættes til usd $ 120.000 usd

    Et drømmehus købt i det land du selv har valgt

    En måned ferie (fuldt betalt) til din drømme turist destination.

    Et år golf medlemskab pakke

    En v.i.p behandling på alle lufthavne i verden

    En total livsstilsændring

    Adgang til bøhmisk lund

    Månedlig betaling af $ 1.000.000 usd til din bankkonto hver måned som medlem

    En måned bestilt aftale med top 5 verdensledere og top 5 berømtheder i verden.
    .

    ReplyDelete
  2. Du er en forretningsmand, politiker, musik,
    studerende og ønsker
    at være rig, kraftig og berømt i livet
    har brug for magten
    for at opnå deres drømme. Du kan nå deres
    drømme af a
    medlem af belysningen. med det hele din
    drømme og
    hjertets ønsker, der fuldt ud kan opnås, hvis du
    ønsker virkelig
    at være medlem de store navne på
    Lys så du
    kan kontakte (illumenatirichtemple@gmail.com)
    Lande ................. ............................. Stat.
    eller
    call miss sarah på og du kan også tilføje har på whatsapp +2348104857337 tak

    ReplyDelete
  3. DIN BEDSTE MULIGHED TIL DEN STORE ILLUMINATI TEMPEL AF PENGER OG KRAFT.
    BEMÆRK: INGEN MENNESKELIG SACRIFICE ER INVOLVERER
    Du kan kontakte templet via Whatsapp: +1 701 352 6336

    Hvis du er forretningsmand eller kvinde, politiker, musiker, studerende, er du glad, glad, glad i livet, gå med i Illuminati
    Broderskab kult håb og øjeblikkelig instant rig sum af. 1 million dollars om ugen og et gratis hjem. Uanset hvor du beslutter dig for at bo i denne verden og også få 500.000 amerikanske dollars månedligt som indhold ...

    Fordele for nye medlemmer, der bliver medlem af Illuminati.
    1. En kontantbonus på USD 1 mio. USD
    2. En ny drømme bil til USD 500.000 USD
    3. Et drømmehus, der var i landet valg valg var

    Du skal være 18 år eller ældre, før du kan kontakte vores partnere
    E-mail: illuminate666temple@outlook.com
    Whatsapp: (+1 701 352 6336)

    ReplyDelete
  4. Hilsner fra den store rækkefølge, der er belyst til den forenede stat og over hele verden, er dette en åben mulighed for at slutte sig til broderskabet i Lyset, hvor du kan genvinde dine tabte drømme, og også hvor du kan se lyset af rigdom og lykke uden blodoffer. Og vi betaler også et beløb på 550.000 USD for at byde alle nye medlemmer velkommen, når de tilslutter sig broderskabet og også til et hus efter eget valg og placering med investeringer sammen med denne mulighed i livet for at de skal være berømte.

    FORDELE TIL NYE MEDLEMMER, DER KOMMER TILBAGE ILLUMINERER.
    1. En kontant belønning på USD 550.000 USD.
    2. En ny Slank Dream CAR værdiansat til USD $ 150.000 USD
    3. Et drømmehus købt i det land du ønsker.
    En måned med aftale med de 5 bedste i verden.
    Ledere og de 5 vigtigste berømtheder i verden. Hvis du er interesseret, bedes du kontakte den tidligere email adresse = greatilluminate99@gmail.com



    BEMÆRK; dette Illuminati broderskab, som du kan deltage fra hvor som helst i verden Indien, Tyrkiet, Afrika, USA, Malaysia,
    Dubai, Kuwait, Det Forenede Kongerige, Østrig, Tyskland, Europa. Asien, Australien osv.


    Hilsner TEMPLE ILLUMINATE UNITED STATES

    ReplyDelete
  5. Hilsner fra den store rækkefølge, der er belyst til den forenede stat og over hele verden, er dette en åben mulighed for at slutte sig til broderskabet i Lyset, hvor du kan genvinde dine tabte drømme, og også hvor du kan se lyset af rigdom og lykke uden blodoffer. Og vi betaler også et beløb på 550.000 USD for at byde alle nye medlemmer velkommen, når de tilslutter sig broderskabet og også til et hus efter eget valg og placering med investeringer sammen med denne mulighed i livet for at de skal være berømte.

    FORDELE TIL NYE MEDLEMMER, DER KOMMER TILBAGE ILLUMINERER.
    1. En kontant belønning på USD 550.000 USD.
    2. En ny Slank Dream CAR værdiansat til USD $ 150.000 USD
    3. Et drømmehus købt i det land du ønsker.
    En måned med aftale med de 5 bedste i verden.
    Ledere og de 5 vigtigste berømtheder i verden. Hvis du er interesseret, bedes du kontakte den tidligere email adresse = greatilluminate99@gmail.com



    BEMÆRK; dette Illuminati broderskab, som du kan deltage fra hvor som helst i verden Indien, Tyrkiet, Afrika, USA, Malaysia,
    Dubai, Kuwait, Det Forenede Kongerige, Østrig, Tyskland, Europa. Asien, Australien osv.


    Hilsner TEMPLE ILLUMINATE UNITED STATES

    ReplyDelete
  6. Hilsner fra den store rækkefølge, der er belyst til den forenede stat og over hele verden, er dette en åben mulighed for at slutte sig til broderskabet i Lyset, hvor du kan genvinde dine tabte drømme, og også hvor du kan se lyset af rigdom og lykke uden blodoffer. Og vi betaler også et beløb på 550.000 USD for at byde alle nye medlemmer velkommen, når de tilslutter sig broderskabet og også til et hus efter eget valg og placering med investeringer sammen med denne mulighed i livet for at de skal være berømte.

    FORDELE TIL NYE MEDLEMMER, DER KOMMER TILBAGE ILLUMINERER.
    1. En kontant belønning på USD 550.000 USD.
    2. En ny Slank Dream CAR værdiansat til USD $ 150.000 USD
    3. Et drømmehus købt i det land du ønsker.
    En måned med aftale med de 5 bedste i verden.
    Ledere og de 5 vigtigste berømtheder i verden. Hvis du er interesseret, bedes du kontakte den tidligere email adresse = greatilluminate99@gmail.com



    BEMÆRK; dette Illuminati broderskab, som du kan deltage fra hvor som helst i verden Indien, Tyrkiet, Afrika, USA, Malaysia,
    Dubai, Kuwait, Det Forenede Kongerige, Østrig, Tyskland, Europa. Asien, Australien osv.


    Hilsner TEMPLE ILLUMINATE UNITED STATES

    ReplyDelete
  7. Hilsner fra den store rækkefølge, der er belyst til den forenede stat og over hele verden, er dette en åben mulighed for at slutte sig til broderskabet i Lyset, hvor du kan genvinde dine tabte drømme, og også hvor du kan se lyset af rigdom og lykke uden blodoffer. Og vi betaler også et beløb på 550.000 USD for at byde alle nye medlemmer velkommen, når de tilslutter sig broderskabet og også til et hus efter eget valg og placering med investeringer sammen med denne mulighed i livet for at de skal være berømte.

    FORDELE TIL NYE MEDLEMMER, DER KOMMER TILBAGE ILLUMINERER.
    1. En kontant belønning på USD 550.000 USD.
    2. En ny Slank Dream CAR værdiansat til USD $ 150.000 USD
    3. Et drømmehus købt i det land du ønsker.
    En måned med aftale med de 5 bedste i verden.
    Ledere og de 5 vigtigste berømtheder i verden. Hvis du er interesseret, bedes du kontakte den tidligere email adresse = greatilluminate99@gmail.com



    BEMÆRK; dette Illuminati broderskab, som du kan deltage fra hvor som helst i verden Indien, Tyrkiet, Afrika, USA, Malaysia,
    Dubai, Kuwait, Det Forenede Kongerige, Østrig, Tyskland, Europa. Asien, Australien osv.


    Hilsner TEMPLE ILLUMINATE UNITED STATES

    ReplyDelete
  8. Hilsener fra den store orden ILLUMINATI til den forenede stat og over hele verden er dette en åben mulighed for at slutte sig til broderskabet i Lyset, hvor du kan genvinde dine tabte drømme og også hvor du kan se lyset af rigdom og lykke og magt uden blodoffer. Og vi betaler også summen af ​​800.000 USD for at byde alle nye medlemmer velkommen, da de tilslutter sig broderskabet og også et hjem efter eget valg og placering med investeringer sammen med denne mulighed i livet for at de skal være berømte.

    FORDELE TIL NYE MEDLEMMER, DER KOMMER TILBAGE ILLUMINERER.
    1. En kontant belønning på $ 800.000 USD.
    2. En ny Slank Dream CAR værdiansat til $ 190.000 USD
    3. Et drømmehus købt i det land du ønsker
    4. Månedlig betaling af $ 2.400.000 USD til din bankkonto som medlem
    5. Et diplomatpas til at rejse til ethvert land efter eget valg og mange flere
    6. Måned af udnævnelser med 5 bedste i verden. Ledere og 5 af de mest berømte berømtheder i verden.

    BEMÆRK; Du kan deltage i Illuminati-broderskabet fra hvor som helst i Indien, Tyrkiet, Afrika, USA, Malaysia, Dubai, Kuwait, Det Forenede Kongerige, Østrig, Tyskland, Europa. Asien, Australien osv.

    BEMÆRK: Hvis du er interesseret, kontakt os venligst via vores email: illuminatitemple9102@gmail.com

    Hilsener ILLUMINATI TEMPLE UNITED STATES

    ReplyDelete
  9. Hilsner fra den store rækkefølge, der er belyst til den forenede stat og over hele verden, er dette en åben mulighed for at slutte sig til broderskabet i Lyset, hvor du kan genvinde dine tabte drømme, og også hvor du kan se lyset af rigdom og lykke uden blodoffer. Og vi betaler også et beløb på 550.000 USD for at byde alle nye medlemmer velkommen, når de tilslutter sig broderskabet og også til et hus efter eget valg og placering med investeringer sammen med denne mulighed i livet for at de skal være berømte.

    FORDELE TIL NYE MEDLEMMER, DER KOMMER TILBAGE ILLUMINERER.
    1. En kontant belønning på USD 550.000 USD.
    2. En ny Slank Dream CAR værdiansat til USD $ 150.000 USD
    3. Et drømmehus købt i det land du ønsker.
    En måned med aftale med de 5 bedste i verden.
    Ledere og de 5 vigtigste berømtheder i verden. Hvis du er interesseret, bedes du kontakte den tidligere email adresse = greatilluminate99@gmail.com



    BEMÆRK; dette Illuminati broderskab, som du kan deltage fra hvor som helst i verden Indien, Tyrkiet, Afrika, USA, Malaysia,
    Dubai, Kuwait, Det Forenede Kongerige, Østrig, Tyskland, Europa. Asien, Australien osv.


    Hilsner TEMPLE ILLUMINATE UNITED STATES

    ReplyDelete
  10. VELKOMMEN TIL DEN STORE TEMPEL AF ILLUMINATI WORLD OF RICHES, FAME AND POWERS. ER DU EN POLITIKKER, LÆGER, ENGINEER, MODEL, GRADUATE, STUDENT, VIRKSOMHEDER ELLER KVINDER SØGER FOR WISDOM, FAME, KRAFT, VIDENSKAB OG VÆRDI !!!

    kontakt os i dag VIA: Whatsapp +234 906 178 1632 Email: illuminatitemple1333@gmail.com
      
    DETTE ER EN GULD MULIGHED Den store Illuminati-organisation vil gøre dig rig, kraftfuld, berømt og velhavende. Du kan opnå alle dine drømme og hjerte ønske ved at være medlem af Illuminati broderskabet, Langt liv og velstand her på jorden med evigt liv og jubel intet menneskeligt offer. Hvis du virkelig ønsker at blive medlem af den store Illuminati, kontakt os i dag VIA: Whatsapp +234 906 178 1632 Email: illuminatitemple1333@gmail.com

    ReplyDelete
  11. Hilsener fra ILLUMINATI'S ORDER til hele verden er dette en åben mulighed for at slutte sig til ILLUMINATI'S BROTHERHOOD, hvor MILLIONIRER, BILLIONERER, videnskabsmand, verdensstjerner og verdensledere, der styrer verden, har deres berømmelse og idealer, og også hvor Du kan se lyset af rigdom og lykke uden blodoffer. Hvis du er interesseret, bedes du kontakte den tidligere email adresse = greatilluminate99@gmail.com

    Bemærk: Vær venlig at vide, at i respekt for din religion og hvor som helst du er i verden, er du velkommen til at være medlem.

    Hilsner TEMPLE ILLUMINATI NY VERDENS ORDER.

    ReplyDelete
  12. Hilsner fra ILLUMINATI'S ORDNING til hele verden, dette er en åben mulighed for at deltage i ILLUMINATIENS BRODERHOOD, hvor MILLIONAIRES, BILLIONAIRES, videnskabsmand, verdensstjerner og verdensledere, der kontrollerer verden, fik deres berømmelse og idealer, og også hvor du kan se lyset af rigdom og lykke uden blodoffer. Hvis du er interesseret, skal du kontakte den forrige e-mail-adresse: greatilluminate99@gmail.com

    Bemærk: venligst vide, at i respekt for din religion og hvor du end er i verden er du velkommen til at være medlem.

    Hilsen TEMPEL ILLUMINATI NY VERDENSORDNING.

    ReplyDelete
  13. Hilsener fra den STORE ILLUMINATI-BESTILLING til De Forenede Stater og over hele verden, dette er en åben mulighed for at tilslutte sig broderskabet af ILLUMINATI-ORDEN, hvor du kan genvinde dine mistede drømme, og også hvor du kan se lyset af rigdom og lykke uden ethvert blodoffer. Og i årenes løb har vi verdensledere, MILLIONAIRES, BILLIONAIRES, SCIENTIST, SUPERSTARS og alle levende værker, du er velkommen over hele verden i respektive race, religion og etnicitet VELKOMMER dig til HALL of FAME og WEALTH.
    Skriv os venligst på vores private mail: greatilluminate99@gmail.com

    Hilsen TEMPEL ILLUMINATI USA.

    ReplyDelete
  14. Hilsener fra den storslåede orden i ILLUMINATI til den forente stat og over hele verden, dette er en åben mulighed for at tilslutte sig broderskabet i Illuminati, hvor du kan genvinde dine mistede drømme, og også hvor du kan se lyset af rigdom og lykke uden noget blodoffer. Og vi betaler også summen af ​​650.000 USD for at byde alle nye medlemmer velkommen, når de tilslutter sig broderskabet og også et hus efter eget valg og placering med investeringer, sammen med denne mulighed i livet for at blive berømt.

    FORDELER TIL NYE MEDLEMMER, DER ER DER MED I ILLUMINATI.
    1. En kontant belønning på USD $ 650.000 USD.
    2. En ny slankt drømmebil værdiansat til USD 150.000 USD
    3. Et drømmehus købt i det land, du vælger.
    En måned med aftale med de 5 bedste i verden.
    Lederne og de 5 vigtigste berømtheder i verden. Hvis du er interesseret, skal du kontakte den forrige e-mail-adresse: greatilluminate99@gmail.com



    BEMÆRK; dette Illuminati-broderskab, som du kan tilslutte dig fra hvor som helst i verden Indien, Tyrkiet, Afrika, De Forenede Stater, Malaysia,
    Dubai, Kuwait, Storbritannien, Østrig, Tyskland, Europa. Asien, Australien osv.,


    Hilsen TEMPEL ILLUMINATI USA

    ReplyDelete
  15. Hilsener fra den store orden af ILLUMINATI til USA og verden, dette er en åben mulighed for at deltage i ILLUMINATI ORDERS-broderskabet, hvor du kan genvinde dine mistede drømme, og også hvor du kan se lyset af rigdom og lykke uden noget blodoffer. Og i årenes løb har vi verdensledere, MILLIONER, milliarder, videnskabsfolk, SUPERSTJERNER og alle livets værker, du er velkommen til verden afhængigt af din race, religion og nationalitet, VELKOMMEN til dig Hall of Fame og Goodness.
    Skriv venligst til os i vores private mail: greatilluminate99@gmail.com

    Hej TEMPEL ILLUMINATER DET FORENEDE STATER.666

    ReplyDelete
  16. Hilsener fra den store orden af ILLUMINATI til USA og verden, dette er en åben mulighed for at deltage i ILLUMINATI ORDERS-broderskabet, hvor du kan genvinde dine mistede drømme, og også hvor du kan se lyset af rigdom og lykke uden noget blodoffer. Og i årenes løb har vi verdensledere, MILLIONER, milliarder, videnskabsfolk, SUPERSTJERNER og alle livets værker, du er velkommen til verden afhængigt af din race, religion og nationalitet, VELKOMMEN til dig Hall of Fame og Goodness.
    Skriv venligst til os i vores private mail: greatilluminate99@gmail.com

    Hej TEMPEL ILLUMINATER DET FORENEDE STATER.666

    ReplyDelete
  17. Hilsener fra den storslåede orden i ILLUMINATI til den forente stat og over hele verden, dette er en åben mulighed for at tilslutte sig broderskabet i Illuminati, hvor du kan genvinde dine mistede drømme, og også hvor du kan se lyset af rigdom og lykke uden blodoffre. Vi byder velkommen til alle nye medlemmer og en månedlig fordel, når de tilslutter sig broderskabet og også et hus efter deres valg og placering med investeringer, og det er her, verdensledere, superstjerner, videnskabsmænd skabes sammen med denne mulighed i livet for dig at være berømt i henholdsvis din etnicitet og race.

    Bemærk: Kontakt os venligst på vores private mail: greatilluminate99@gmail.com

    STOR ILLUMINATI-TEMPEL FOR DET FORENEDE STAT.

    ReplyDelete
  18. HELE seer er her for at dele mit vidnesbyrd om, hvordan jeg endelig sluttede sig til Illuminati-broderskabet og blev RICH, FAMOUS AND POWERFUL. Jeg prøvede alt mit bedste for at blive medlem af det store broderskab, men jeg blev bedrageri flere gange, før jeg endelig kom over et vidnesbyrd på Internettet, så jeg kontaktede agenten, jeg var så bange for, at han ville bede mig om en masse penge, før jeg kan deltage i det store broderskab, men til min største overraskelse beder han mig kun om at betale et initieringsgebyr på 300 USD, som jeg gjorde og i dag er jeg så glad for at sige til verden, at jeg er rig og har været i stand til at opbygge mange forretninger med alt dette og har også et beløb på 124 millioner dollars på min personlige konto og er også kendt over hele verden med virksomheden givet mig af Illuminati, og jeg har også beføjelser til at gøre, hvad jeg vil ...... Jeg ved, at så mange mennesker kan være på min bane, som også leder efter hjælp. Her er deres officielle e-mail: greatilluminatiworld18@gmail.com ELLER du kan også skrive dem på Whatsapp (+639204895910).
    Vær opmærksom på svindlere, og du skal være over 18 år.

    ReplyDelete
  19. HELE seer er her for at dele mit vidnesbyrd om, hvordan jeg endelig sluttede sig til Illuminati-broderskabet og blev RICH, FAMOUS AND POWERFUL. Jeg prøvede alt mit bedste for at blive medlem af det store broderskab, men jeg blev bedrageri flere gange, før jeg endelig kom over et vidnesbyrd på Internettet, så jeg kontaktede agenten, jeg var så bange for, at han ville bede mig om en masse penge, før jeg kan deltage i det store broderskab, men til min største overraskelse beder han mig kun om at betale et initieringsgebyr på 300 USD, som jeg gjorde og i dag er jeg så glad for at sige til verden, at jeg er rig og har været i stand til at opbygge mange forretninger med alt dette og har også et beløb på 124 millioner dollars på min personlige konto og er også kendt over hele verden med virksomheden givet mig af Illuminati, og jeg har også beføjelser til at gøre, hvad jeg vil ...... Jeg ved, at så mange mennesker kan være på min bane, som også leder efter hjælp. Her er deres officielle e-mail: greatilluminatiworld18@gmail.com ELLER du kan også skrive dem på Whatsapp (+639204895910).
    Vær opmærksom på svindlere, og du skal være over 18 år.

    ReplyDelete
  20. Hilsener fra den lysende orden til den forente stat og over hele verden, dette er en åben mulighed for at deltage i Illuminatets broderskab, hvor du kan genvinde dine mistede drømme, og også hvor du kan se lyset af rigdom og lykke uden noget blodoffer. Og vi betaler også summen af ​​650.000 USD for at byde alle nye medlemmer velkommen, når de tilslutter sig broderskabet og også til et hus efter eget valg og placering med investeringer, sammen med denne mulighed i livet for at blive berømt.

    FORDELER TIL NYE MEDLEMMER, DER ER DER BLEV BESLUTTE.
    1. En kontant belønning på USD $ 650.000 USD.
    2. En ny slankt drømmebil værdiansat til USD 150.000 USD
    3. Et drømmehus købt i det land, du vælger.
    En måned med aftale med de 5 bedste i verden.
    Lederne og de 5 vigtigste berømtheder i verden. Hvis du er interesseret, skal du kontakte den forrige e-mail-adresse:
    greatilluminate99@gmail.com



    BEMÆRK; dette Illuminati-broderskab, som du kan tilslutte dig fra hvor som helst i verden Indien, Tyrkiet, Afrika, De Forenede Stater, Malaysia, Dubai, Kuwait, Storbritannien, Østrig, Tyskland, Europa. Asien, Australien, Singapore, Canada,
    etc.


    Hilsen TEMPEL BILLIGE FORENEDE STATER

    ReplyDelete
  21. Hilsener fra den lysende orden til den forente stat og over hele verden, dette er en åben mulighed for at deltage i Illuminatets broderskab, hvor du kan genvinde dine mistede drømme, og også hvor du kan se lyset af rigdom og lykke uden noget blodoffer. Og vi betaler også summen af ​​650.000 USD for at byde alle nye medlemmer velkommen, når de tilslutter sig broderskabet og også til et hus efter eget valg og placering med investeringer, sammen med denne mulighed i livet for at blive berømt.

    FORDELE TIL NYE MEDLEMMER, DER ER DER BLEV BESLUTTE.
    1. En kontant belønning på USD $ 650.000 USD.
    2. En ny slankt drømmebil værdiansat til USD 150.000 USD
    3. Et drømmehus købt i det land, du vælger.
    En måned med aftale med de 5 bedste i verden.
    Lederne og de 5 vigtigste berømtheder i verden. Hvis du er interesseret, skal du kontakte den forrige e-mail-adresse:
    greatilluminate99@gmail.com



    BEMÆRK; dette Illuminati-broderskab, som du kan tilslutte dig fra hvor som helst i verden Indien, Tyrkiet, Afrika, De Forenede Stater, Malaysia, Dubai, Kuwait, Storbritannien, Østrig, Tyskland, Europa. Asien, Australien, Singapore, Canada,
    etc.


    Hilsen TEMPEL BILLIGE FORENEDE STATER

    ReplyDelete
  22. At blive medlem af ILLUMINATI.Grow og berømte mennesker, velhavende mænd og kvinder, der har brug for flere værdier og gøre dem mere rige og berømte, så hvis du er en af disse, og du vil være med i ILLUMINATI / BROTHERHOOD
    Hovedkontor KONTAKT ELLER TEKST US +2348147766277
    WHATSAPP US: +234 8147766277
    Inbox mig For din online indledning.
    Vær opmærksom på svindlere, og dig
    SKAL OVER OVER 18YRS-ALDER.
    Hilsen Baphomet ,,,, MR PHILLIP

    ReplyDelete
  23. Hilsener fra DEN STORE ORDER I ILLUMINATI til den forente stat og over hele verden, dette er en åben mulighed for at tilslutte sig broderskabet i Illuminati, hvor du kan gendanne dine mistede drømme, og også hvor du kan se lyset af rigdom og lykke uden noget blodoffer. Og vi betaler også summen af ​​650.000 USD for at byde alle nye medlemmer velkommen, når de tilslutter sig broderskabet og også et hus efter eget valg og placering med investeringer, sammen med denne mulighed i livet for dem at være berømte.

    FORDELER TIL NYE MEDLEMMER, DER ER DER MED I ILLUMINATI.
    1. En kontant belønning på USD $ 650.000 USD.
    2. En ny slank drømmebil værdiansat til USD 150.000 USD
    3. Et drømmehus købt i det land, du vælger.
    En måned med aftale med de 5 bedste i verden.
    Lederne og de 5 vigtigste berømtheder i verden. Hvis du er interesseret, skal du kontakte den forrige e-mail-adresse: greatilluminate99@gmail.com



    BEMÆRK; dette Illuminati-broderskab, som du kan tilslutte dig fra hvor som helst i verden Indien, Tyrkiet, Afrika, De Forenede Stater, Malaysia,
    Dubai, Kuwait, Storbritannien, Østrig, Tyskland, Europa. Asien, Australien osv.,


    Hilsen TEMPEL ILLUMINATI USA

    ReplyDelete
  24. Hilsener fra den storslåede orden i ILLUMINATI til den forente stat og over hele verden, dette er en åben mulighed for at tilslutte sig broderskabet i Illuminati, hvor du kan gendanne dine mistede drømme, og også hvor du kan se lyset af rigdom og lykke uden blodoffer. Og vi betaler også summen af ​​650.000 USD for at byde alle nye medlemmer velkommen, når de tilslutter sig broderskabet og også et hus efter eget valg og placering med investeringer, sammen med denne mulighed i livet for dem at være berømte.

    FORDELER TIL NYE MEDLEMMER, DER ER DER MED I ILLUMINATI.
    1. En kontant belønning på USD $ 650.000 USD.
    2. En ny slankt drømmebil værdiansat til USD 150.000 USD
    3. Et drømmehus købt i det land, du vælger.
    En måned med aftale med de 5 bedste i verden.
    Lederne og de 5 vigtigste berømtheder i verden. Hvis du er interesseret, skal du kontakte den forrige e-mail-adresse: greatilluminate99@gmail.com



    BEMÆRK; dette Illuminati-broderskab, som du kan tilslutte dig fra hvor som helst i verden Indien, Tyrkiet, Afrika, De Forenede Stater, Malaysia,
    Dubai, Kuwait, Storbritannien, Østrig, Tyskland, Europa. Asien, Australien osv.,


    Hilsen TEMPEL ILLUMINATI USA

    ReplyDelete
  25. Hilsener fra den storslåede orden i ILLUMINATI til den forente stat og over hele verden, dette er en åben mulighed for at tilslutte sig broderskabet i Illuminati, hvor du kan gendanne dine mistede drømme, og også hvor du kan se lyset af rigdom og lykke uden blodoffer. Og vi betaler også summen af ​​650.000 USD for at byde alle nye medlemmer velkommen, når de tilslutter sig broderskabet og også et hus efter eget valg og placering med investeringer, sammen med denne mulighed i livet for dem at være berømte.

    FORDELER TIL NYE MEDLEMMER, DER ER DER MED I ILLUMINATI.
    1. En kontant belønning på USD $ 650.000 USD.
    2. En ny slankt drømmebil værdiansat til USD 150.000 USD
    3. Et drømmehus købt i det land, du vælger.
    En måned med aftale med de 5 bedste i verden.
    Lederne og de 5 vigtigste berømtheder i verden. Hvis du er interesseret, skal du kontakte den forrige e-mail-adresse: greatilluminate99@gmail.com



    BEMÆRK; dette Illuminati-broderskab, som du kan tilslutte dig fra hvor som helst i verden Indien, Tyrkiet, Afrika, De Forenede Stater, Malaysia,
    Dubai, Kuwait, Storbritannien, Østrig, Tyskland, Europa. Asien, Australien osv.,


    Hilsen TEMPEL ILLUMINATI USA

    ReplyDelete
  26. DETTE ER EN ILLUMINERET OFFICIELT MEDDELELSE FOR VERDEN
    BEMÆRK: INGEN MENNESKESKRIFIKATION ER INKLVENTeret
    Du kan kontakte templets agent via WhatsApp: +1 (732) 314-6064

    Er du en forretningsmand, politiker, musiker, studerende? Du vil være rig, berømt, magtfuld i livet, slutte sig til kulturen i Illuminati-broderskabet i dag og få en rig øjeblikkelig sum af. $ 1 million om ugen og et gratis hjem. uanset hvor du vælger at bo i denne verden og få endda $ 50.000.000 om måneden som en løn ...

    Fordele for nye medlemmer, der bliver Illuminati-medlemmer.
    1. Et hjem i ethvert land efter eget valg.
    2. En ny drømmebil til en værdi af $ 1500.000 USD.
    3. En mulighed for at møde verdens bedste rige mænd

    Du skal være mindst 25 år før du kan kontakte vores partnere
    E-mail: greatilluminati977@gmail.com
    Whatsapp: +1 (732) 314-6064

    ReplyDelete
  27. Du er en forretningsmand, politiker, musik,
    studerende og ønsker
    være rig, magtfuld og berømt i livet
    har brug for strømmen
    for at nå dine drømme kan du nå dine
    drømmer om en
    medlem af Illuminate. med det dig alt
    drømme og
    ønsker af hjertet, der fuldt ud kan opnås, hvis
    Jeg vil rigtig gerne
    at være medlem af de store navne på
    Oplys derefter
    du kan kontakte (illumenatirichtemple@gmail.com)
    Lande ................. ............................. Stat.
    eller
    ring til miss sarah på, og du kan også tilføje har på whatsapp +2348104857337 tak

    ReplyDelete
  28. BLI MEDLEM I ILLUMINATI I DAG OG BLI RIG OG KENDT. Er du en mand eller forretningskvinde, pastor, politiker, musiker, læge, fodboldspiller, studerende? Vil du være berømt, rig og magtfuld? Deltag i Illuminati-broderskabet i dag, og lad dine drømme gå forbi, blive medlem i dag og straks modtage summen af $ 300.000 og $ 600.000 hver måned. Bliv den rigeste, mest berømte og mest magtfulde mand i din by og verden. Bliv medlem af Illuminati-broren, hvor du ikke behøver at dele blod for at blive rig .: Kontakt os i dag via WhatsApp: +1 (513) 795 8209 E-mail: @ (illuminatib999@gmail.com)

    ReplyDelete
  29. BLI MEDLEM I ILLUMINATI I DAG OG BLI RIG OG KENDT. Er du en mand eller forretningskvinde, pastor, politiker, musiker, læge, fodboldspiller, studerende? Vil du være berømt, rig og magtfuld? Deltag i Illuminati-broderskabet i dag, og lad dine drømme gå forbi, blive medlem i dag og straks modtage summen af $ 300.000 og $ 600.000 hver måned. Bliv den rigeste, mest berømte og mest magtfulde mand i din by og verden. Bliv medlem af Illuminati-broren, hvor du ikke behøver at dele blod for at blive rig .: Kontakt os i dag via WhatsApp: +1 (513) 795 8209 E-mail: @ (illuminatib999@gmail.com)

    ReplyDelete
  30. Hilsener fra den storslåede orden i ILLUMINATI til den forente stat og over hele verden, dette er en åben mulighed for at tilslutte sig broderskabet i Illuminati, hvor du kan genvinde dine mistede drømme, og også hvor du kan se lyset af rigdom og lykke uden noget blodoffer. Og vi betaler også summen af ​​650.000 USD for at byde alle nye medlemmer velkommen, når de tilslutter sig broderskabet og også et hus efter eget valg og placering med investeringer, sammen med denne mulighed i livet for at blive berømt.

    FORDELE TIL NYE MEDLEMMER, DER ER DER MED I ILLUMINATI.
    1. En kontant belønning på USD $ 650.000 USD.
    2. En ny slankt drømmebil værdiansat til USD 150.000 USD
    3. Et drømmehus købt i det land, du vælger.
    En måned med aftale med de 5 bedste i verden.
    Lederne og de 5 vigtigste berømtheder i verden. Hvis du er interesseret, skal du kontakte den forrige e-mail-adresse: greatilluminate99@gmail.com



    BEMÆRK; dette Illuminati-broderskab, som du kan tilslutte dig fra hvor som helst i verden Indien, Tyrkiet, Afrika, De Forenede Stater, Malaysia,
    Dubai, Kuwait, Storbritannien, Østrig, Tyskland, Europa. Asien, Australien osv.,


    Hilsen TEMPEL ILLUMINATI USA

    ReplyDelete
  31. FREMGANGSMÅDE FOR AT TILSLUTTE STOR ILLUMINATI TEMPEL FOR PENGE OG POWERNOTE: DER ER INGEN MENNESKESRET involveret, OG ILLUMINATI BEDER OGSÅ IKKE OM REGISTRERINGSGIFT
    Du kan kontakte tempelagenten via WhatsApp: +1661-777-5633
    Er du forretningsmand, politiker, præst, musiker? Du vil være rig,
    berømt, magtfuld i livet, slutte sig til kulten for Illuminati-broderskabet
    i dag og få en rig øjeblikkelig sum af. 1 million dollars om ugen og en gratis
    Bil, uanset hvor du vælger at leve i denne verden og få endda $
    1.000.000 som din fordel for at starte et nyt liv.

    Du skal være mindst 20 år gammel, før du kan kontakte vores partnere E-mail: illuminate666temple@outlook.com eller WhatsApp: (+1661-777-5633)

    ReplyDelete
  32. O Illuminati é uma organização de elite que concede aos seus membros poder de riqueza e fama e seus ensinamentos são benéficos para o mundo e conhecedores de seus seguidores e há certos benefícios com direito a novos membros do Illuminati que incluem 50.000 dólares, uma casa pessoal e um carro oficial e estamos sempre atentos para que novas pessoas sigam a luz e sejam parte da grande nova ordem mundial. Você adoraria ser um membro? Resposta via Illuminatibrotherhood574@gmail.Com ou Whatsapp +971544105744

    ReplyDelete
  33. DETTE ER EN OFFICIEL MEDDELELSE FRA ILLUMINATI TIL VERDEN
    BEMÆRK: INGEN MENNESKESOFFER er involveret
    Du kan kontakte tempelagenten via WhatsApp: (+905526952390)

    Er du forretningsmand eller kvinde, politiker, musiker, studerende? Ønsker at være rig, berømt, magtfuld i livet, deltage i kulten af Illuminati-broderskabet i dag og få en rig øjeblikkelig sum af. 1 million dollars om en uge og et gratis hjem. Overalt hvor du vælger at leve i denne verden og også få $ 90.000.000 om måneden som løn ...

    Fordele for nye medlemmer, der bliver medlemmer af Illuminati.
    1. Et hus i ethvert land efter eget valg.
    2. En ny drømmebil til en værdi af USD $ 60.000.000.
    3. En mulighed for at møde de rigeste mænd i verden.

    Du skal være 20 år eller ældre, før du kan kontakte vores partnere
    E-mail: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    ReplyDelete
  34. DETTE ER EN OFFICIEL MEDDELELSE FRA ILLUMINATI TIL VERDEN
    BEMÆRK: INGEN MENNESKESOFFER er involveret
    Du kan kontakte tempelagenten via WhatsApp: (+905526952390)

    Er du forretningsmand eller kvinde, politiker, musiker, studerende? Ønsker at være rig, berømt, magtfuld i livet, deltage i kulten af Illuminati-broderskabet i dag og få en rig øjeblikkelig sum af. 1 million dollars om en uge og et gratis hjem. Overalt hvor du vælger at leve i denne verden og også få $ 90.000.000 om måneden som løn ...

    Fordele for nye medlemmer, der bliver medlemmer af Illuminati.
    1. Et hus i ethvert land efter eget valg.
    2. En ny drømmebil til en værdi af USD $ 60.000.000.
    3. En mulighed for at møde de rigeste mænd i verden.

    Du skal være 20 år eller ældre, før du kan kontakte vores partnere
    E-mail: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    ReplyDelete
  35. DETTE ER EN OFFICIEL MEDDELELSE FRA ILLUMINATI TIL VERDEN
    BEMÆRK: INGEN MENNESKESOFFER er involveret
    Du kan kontakte tempelagenten via WhatsApp: (+905526952390)

    Er du forretningsmand eller kvinde, politiker, musiker, studerende? Ønsker at være rig, berømt, magtfuld i livet, deltage i kulten af Illuminati-broderskabet i dag og få en rig øjeblikkelig sum af. 1 million dollars om en uge og et gratis hjem. Overalt hvor du vælger at leve i denne verden og også få $ 90.000.000 om måneden som løn ...

    Fordele for nye medlemmer, der bliver medlemmer af Illuminati.
    1. Et hus i ethvert land efter eget valg.
    2. En ny drømmebil til en værdi af USD $ 60.000.000.
    3. En mulighed for at møde de rigeste mænd i verden.

    Du skal være 20 år eller ældre, før du kan kontakte vores partnere
    E-mail: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    ReplyDelete
  36. Hilsner fra ILLUMINATI'S STOR ORDEN over hele verden. Er du en virksomhed, mand eller kvinde, politiker, musiker, præst, advokat, skuespiller, skuespillerinde, bankmand, fodboldspiller, model, kandidat, studerende, ingeniør, og du vil være rig, berømt og magtfuld i livet. Du kan nå dine drømme ved at være medlem af det store ILLUMINATI-broderskab. Med dette kan alle dine drømme og hjertelyst opnås fuldt ud, hvis du virkelig vil være medlem af det store ILLUMINATI broderskab. Bemærk; nyrekrutterede medlemmer har ret til store fordele og belønninger. Der er ikke noget menneskeligt offer. Hvis du virkelig er interesseret i at deltage i Illuminati, kontakt os i dag for mere information WhatsApp: +12342487286
    E-mail: illuminatikingdomempire@gmail.com

    ReplyDelete
  37. LEV DIT ØNSKELIV, DER BLIVER MED I DEN STORE BRODERHOOD ILLUMINATI I DAG.
    E-mail: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    Er du forretningsmand eller kvinde, politiker, musiker, studerende, vil du være rig, berømt, magtfuld i livet, slutte dig til Illuminati
    broderskabsdyrkelse i dag og få øjeblikkelig rig sum af. 1 million dollars om en uge og et gratis hjem. Overalt hvor du vælger at leve i denne verden og også modtage 500.000 amerikanske dollars om måneden som løn ...

    FORDELE, DER GIVES TIL NYE MEDLEMMER, DER KOMMER I ILLUMINATI
    1. En kontant belønning på USD $ 1000.000 USD
    2. En ny Sleek Dream CAR til en værdi af USD $ 500.000 USD
    3. Et drømmehus købt i det land, du vælger

    Vores tempel ligger i USA, UAE og Africa You
    skal være 18 år eller ældre for at kontakte vores agent
    E-mail: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    ReplyDelete
  38. LEV DIT ØNSKELIV, DER BLIVER MED I DEN STORE BRODERHOOD ILLUMINATI I DAG.
    E-mail: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    Er du forretningsmand eller kvinde, politiker, musiker, studerende, vil du være rig, berømt, magtfuld i livet, slutte dig til Illuminati
    broderskabsdyrkelse i dag og få øjeblikkelig rig sum af. 1 million dollars om en uge og et gratis hjem. Overalt hvor du vælger at leve i denne verden og også modtage 500.000 amerikanske dollars om måneden som løn ...

    FORDELE, DER GIVES TIL NYE MEDLEMMER, DER KOMMER I ILLUMINATI
    1. En kontant belønning på USD $ 1000.000 USD
    2. En ny Sleek Dream CAR til en værdi af USD $ 500.000 USD
    3. Et drømmehus købt i det land, du vælger

    Vores tempel ligger i USA, UAE og Africa You
    skal være 18 år eller ældre for at kontakte vores agent
    E-mail: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    ReplyDelete
  39. Hej,
    Vi er et professionelt Cyber Tech kredit team med en stor ring rundt
    kloden er inficeret med mere end 3 millioner debet malware og
    skimmere, får vi et tomt pengeautomatkort og lægger dem i en masse penge
    hurtigt og sikkert, hvormed man kan trække kontanter enten i euro eller
    Schweiziske franc fra pengeautomater og kan bruges af ethvert POS-system
    Bemærk: Vores kort er ulovlige, men stol på mig, det er 100% sikkert
    Kontakt: Daneil Jerry LEE
    E-mail: lee.jerry5555@gmail.com

    ReplyDelete
  40. PROCEDURE FOR MONTERING AF DEN STORE TEMPEL FOR ILLUMINATI-PENGENE OG -MAGTEN, Deltag i DEN STORE KÆRLIGHED I KÆRLIGHEDEN ILLUMINATI I DAG, WhatsApp vores agent +1470 543 5889 eller med almindelig post eller postkort (greastestilluminati4@gmail.com)
    Er du en forretningsmand eller kvinde, en politiker, en musiker, en studerende, vil du være rig, berømt, magtfuld i livet? Deltag i IlluminatiFaternity tilbedelser i dag, og få straks den rige sum af. 1 million dollars om ugen, når du bliver broderskabsmedlem og et gratis hus. ethvert sted, du vælger at bo i denne verden, og du modtager også $ 350.000 i månedlig indkomst.
    FORDELE TILBUDT TIL NYE MEDLEMMER, DER GÅR TIL ILLUMINATI.
    1. En kontant belønning på 120.000 USD
    2. En ny Sleek Dream-bil til $ 150.000
    3. Et drømmehus købt i det land, du vælger.
    En privat aftale med de bedste 5 i verden, ledere og top 5 berømtheder i verden. Hvis du er interesseret, skal du ringe til agenten nu +1 470 543 5889 eller sende en besked via whatsapp ham på +1 470 543 5889, eller du kan også e-maile os med dette (greastestilluminati4@gmail.com) for en online initiering øjeblikkeligt.


    ALLE ER VELKOMME I ALT.

    ReplyDelete
  41. VELKOMMEN TIL ILLUMINATI BROTHERHOOD ORGANIZATION.
    Jeg tror, vi alle har en drøm, en drøm om at blive noget stort i livet, så mange mennesker dør i dag uden at udføre deres drømme. Nogle af os er bestemt til at blive præsident for vores forskellige lande eller blive. en af verdens største musikere, fodboldspillere, politikere, forretningsmænd, komikere eller at være en hjælper til andre mennesker, der er i nød Bemærk; nyrekrutterede medlemmer har ret til store fordele og belønninger. Der er ikke noget menneskeligt offer. Hvis du virkelig er interesseret i at deltage i illuminati, kontakt os i dag for mere information WhatsApp: +1 (234) 248-7286 ELLER +919205107358
    E-mail: illuminatikingdomempire@gmail.com

    ReplyDelete
  42. DETTE ER ET OFFICIELT BELYSET MEDDELELSE TIL VERDEN
    BEMÆRK: DER ER INGEN MENNESKESRET involveret, OG ILLUMINATI ANMODER OGSÅ REGISTRERINGSBETALINGEN
    Du kan kontakte tempelagenten via WhatsApp: +1(708)942-7262

    Er du forretningsmand, politiker, musiker? Du vil være rig

    berømt, magtfuld i livet, slutte sig til kulten af ​​Illuminati broderskab

    i dag og få en rig øjeblikkelig sum af. 1 million dollars om ugen og gratis

    Bil, hvor du vælger at leve i denne verden og få endda $

    1.000.000 som din fordel for at starte et nyt liv.


    Du skal være mindst 20 år gammel, før du kan kommunikere med vores partnere ægte Gmail: illuminatiwordorder1995@gmail.com
    Whatsapp: +1 (708) 942-7262

    ReplyDelete
  43. DETTE ER ET OFFICIELT BELYSET MEDDELELSE TIL VERDEN
    BEMÆRK: DER ER INGEN MENNESKESRET involveret, OG ILLUMINATI ANMODER OGSÅ REGISTRERINGSBETALING
    Du kan kontakte tempelagenten via WhatsApp: +1(708)942-7262

    Er du forretningsmand, politiker, musiker? Du vil være rig

    berømt, stærk i livet, slutte sig til Illuminati broderskabskulten

    i dag og få en rig øjeblikkelig sum af. 1 million dollars om ugen og gratis

    Bil, hvor du vælger at leve i denne verden og få endda $

    1.000.000 som din fordel for at starte et nyt liv.


    Du skal være mindst 20 år gammel, før du kan kontakte vores sande Gmail-partnere: illuminatiwordorder1995@gmail.com
    Whatsapp: +1 (708) 942-7262

    ReplyDelete
  44. VELKOMMEN TIL ILLUMINATI BROTHERHOOD ORGANIZATION.

    Jeg tror på, at vi alle har en drøm, en drøm om at blive noget stort i livet, så mange mennesker dør i dag uden at opfylde deres drømme. Nogle af os er bestemt til at blive præsident for vores forskellige lande eller til at blive det. en af verdens største musikere, fodboldspillere, politikere, forretningsmænd, komikere eller for at være en hjælper for andre mennesker, der er i nød Bemærk; nyrekrutterede medlemmer har ret til store fordele og belønninger, Der er ingen menneskelige ofre. Hvis du virkelig er interesseret i at deltage i illuminati, kontakt os i dag for mere information WhatsApp: +1 (234) 248-7286 ELLER +919205107358
    E -mail: illuminatikingdomempire@gmail.com

    ReplyDelete
  45. VELKOMMEN TIL WORLD ILLUMINATI BROTHERHOOD ORGANIZATION.

    Jeg tror på, at vi alle har en drøm, en drøm om at blive noget stort i livet, så mange mennesker dør i dag uden at opfylde deres drømme. Nogle af os er bestemt til at blive eller blive præsidenter i vores forskellige lande. en af verdens største musikere, fodboldspillere, politikere, forretningsmænd, komikere eller at være hjælper for andre mennesker i nød Bemærk; nyrekrutterede medlemmer har ret til store fordele og belønninger, Der er ingen menneskelige ofre. Hvis du virkelig er interesseret i at deltage i illuminati, skal du kontakte tempelagenten via Whatsapp: +1 512-434-9614 ELLER e-mail os på lucabellini900@gmail.com

    ReplyDelete
  46. Sådan deltager du i Illuminati666 broderskab !!! Ring eller Whats'App +1 (631) 215-3778.Email-illuminatistar6666@gmail.com Er du i Tyskland, USA, Europa eller hvor som helst i verden, og du vil være rig, berømt og besidde magt.
    FORDELE TIL NYE MEDLEMMER, DER BLI MED I ILLUMINATI.
    1. En kontant belønning til en værdi af $ 1.000.000, 00 USD efter initiering.
    2. En ny slank drømmebil til en værdi af USD 330.000 USD
    3.Et drømmehus købt i landet efter eget valg
    4. En måneds ferie (fuldt betalt) til din drømmeturistdestination.
    5.Et års golfmedlemskabspakke
    6.En V.I.P -behandling i alle lufthavne i verden
    7.En total livsstilsændring
    8. Adgang til Bohemian Grove.
    9.Månedlig betaling af $ 50.000,00 USD på din bankkonto hver måned som medlem
    10.En måned reserveret. Aftale med Top 5 verdensledere og Top 5 berømtheder i verden. Kontakt Whats'App +1 (631) 215-3778.E-mail-illuminatistar6666@gmail.com, hvis du vil deltage.

    ReplyDelete
  47. HEJ MED DIG
    seer Jeg er her for at dele mit vidnesbyrd om, hvordan jeg endelig sluttede mig til Illuminati -kvarteret og blev RIG, KENDT OG KRAFTIG, jeg forsøgte mit bedste at blive medlem af broderskabet, men jeg blev snydt flere gange, før jeg fandt et vidnesbyrd. på internettet, så jeg kontaktede agenten, jeg var så bange for, at han ville bede mig om mange penge, før jeg kunne slutte mig til lyset, men til min største overraskelse bad han mig kun om at købe de varer, jeg lavede, og i dag er jeg meget glad for at fortælle ham til verden, at jeg er rig og har været i stand til at opbygge mange virksomheder med alt dette, jeg fik en øjeblikkelig sum på $ 7 millioner dollars på min personlige konto, og jeg er også kendt over hele verden med virksomheden. at Illuminati -broderskabet gav mig, og jeg har også magten til at gøre, hvad jeg vil ... Jeg ved, at mange mennesker kan være i min bane, også på udkig efter hjælp her er du
    officiel e -mail: brothersofhell666@gmail.com
    Hvad er ansøgningen? +1 (781) 412-5092

    ReplyDelete
  48. FREMGANGSMÅDE TIL AT BLI MED I STORE Penge OG POWERNOTE ILLUMINATI-TEMPEL: INGEN MENNESKLIG OVERBUD OG ILLUMINATI LIGGENDE SPØRGSMÅL OM REGISTRERINGSGIFT Du kan kontakte tempelagenten via WhatsApp: +1 781-412-5092
    Er du en forretningsmand, politiker, præst, musiker? Du vil være rig
    berømt, magtfuld i livet, slutte sig til kulten af Illuminati -broderskabet
    i dag og få en rig øjeblikkelig sum af. $ 1 million om ugen og en gratis
    Bil uanset hvor du vælger at bo i denne verden og få endda $
    1.000.000 som din fordel for at starte et nyt liv.

    Du skal være mindst 20 år gammel, før du kan kontakte vores partnere E-mail: brothersofhell666@gmail.com eller Whatsapp: +1 (781) 412-5092

    ReplyDelete
  49. HEI DER
    seer Jeg er her for å dele mitt vitnesbyrd om hvordan jeg endelig ble med i Illuminati -nabolaget og ble RIKT, KJENT OG KRAFTIG, jeg prøvde mitt beste for å bli medlem av brorskapet, men jeg ble lurt flere ganger før jeg fant et vitnesbyrd. på internett så jeg kontaktet agenten, jeg var så redd for at han ville be meg om mye penger før jeg kunne bli med i lyset, men til min største overraskelse ba han meg bare om å kjøpe varene jeg laget, og i dag er jeg veldig glad for å fortelle verden at jeg er rik og har vært i stand til å bygge mange virksomheter med alt dette. Jeg fikk en umiddelbar sum på $ 7 millioner dollar på min personlige konto, og jeg er også kjent over hele verden med virksomheten. at Illuminati -brorskapet ga meg, og jeg har også makt til å gjøre det jeg vil ... Jeg vet at mange mennesker kan være i min kjørefelt og også leter etter hjelp her du er
    offisiell e -post: illuminatilight676@gmail.com
    WhatsApp nr: (+ 1 (573) 982-0773)


    PAS PÅ Svindlere, OG DU MÅ VÆRE 18 ÅR.

    ReplyDelete
  50. VELKOMMEN TIL ILLUMINATI BROTHERHOOD ORGANISATION.

    Jeg tror på, at vi alle har en drøm, en drøm om at blive noget stort i livet, så mange mennesker dør i dag uden at opnå deres drømme. Nogle af os er bestemt til at blive præsident for vores forskellige lande eller til at blive det. en af verdens største musikere, fodboldspillere, politikere, forretningsmænd, komikere eller at være en hjælper for andre mennesker, der er i nød Bemærk; nyrekrutterede medlemmer har ret til store fordele og belønninger, Der er ingen menneskelige ofre. Hvis du virkelig er interesseret i at deltage i illuminati, kontakt os i dag for mere information WhatsApp:+1(234)248-7286 ELLER +1(773)798-0522
    E-mail: illuminatikingdomempire@gmail.com

    ReplyDelete
  51. Officielt Illuminati Brotherhood-budskab til verden, det være sig forretningsmand, kvinde, kunstner, politiker, præst, studerende, musiker, at være rig, berømt, magtfuld og uanset hvilken situation du befinder dig i livet, tilmeld dig Illuminati broderskabskulten og bliv rig med det samme medlem og enorme mængder penge og et gratis hjem i et hvilket som helst land efter eget valg, du ønsker at bo i verden, Tjen $10 millioner for at starte en virksomhed.

    FORDELE FOR NYE MEDLEMMER, SOM TILMELDER ILLUMINATI.

    1. 100.000.000 $ pengepræmie

    2. Ny stilfuld drømmebil til en værdi af $500.000,00

    3. Et drømmehus du køber i et land efter dit valg

    4. VIP-behandling i alle lufthavne i verden


    Hvis du er interesseret, så ring til repræsentanten nu eller kontakt ham på WhatsApp. +1 (757) 354-3107
    + Du skal være mindst 25 år for at kontakte vores partnere. Hvis du er studerende, E-mail: litisociatyorder2013@gmail.com

    ReplyDelete
  52. Hilsener fra den store oplysningsorden til Det Forenede Kongerige og til hele verden, dette er et åbent

    mulighed for at slutte sig til Broderskabet af de Oplyste, hvor du kan genvinde dine tabte drømme, og også hvor du

    kan se rigdommens lys. hund. Og lykke uden blodsofre. Og vi betaler også et beløb på $550.000

    for alle nye medlemmer, når de slutter sig til broderskabet og med denne investering i et hus efter eget valg og beliggenhed

    og gøre dem berømte i livet.

    Modtagelse af fordele til nye medlemmer, der er i lyset
    1. 550.000 $ kontant belønning.
    2. En ny lækker drømmebil, der koster $150.000
    3. En drømmebolig købt i det land du vælger.
    En måneds konsultation med de 5 bedste i verden.
    Ledere og 5 vigtigste personligheder i verden. Hvis du er interesseret, kontakt venligst tidligere e-

    mail=illuminatieuropeheadquarter@gmail.com eller vores whatsapp +34602182632

    ReplyDelete
  53. Kontakt hr. David Mark på e-mail joinIlluminati1122@gmail.com eller Whatsapp +2348140101327, HVORDAN ILLUMINATI BROTHERHOOD GØR MIG RIG OG KENDT. Jeg er medlem af illuminati-broderskabet, jeg vil gerne takke Herren Lucifer, for det han har gjort for mig, han ændrede mit liv, han bragte glæde og lykke til mit liv, jeg lever et godt liv i dag, fordi af illuminati-broderskabet, jeg har prøvet hele mit liv at slutte mig til illuminati-broderskabet, jeg blev snydt nogle gange, men jeg giver stadig ikke op, for når du giver op i livet, vil livet også give op i mennesket, hvis du er blevet snydt så mange gange, mit råd til dig er ikke at give op, fordi illuminati-broderskabet er ægte, jeg sluttede mig til den rigtige illuminati og betalte kun $300 usd, for at deltage i illuminati, jeg vil have, at I alle skal vide det i dag, , det gør I betal penge for at deltage, mit råd til jer alle er at beslutte jer og slutte jer til illuminati-broderskabet, da min initieringsproces var afsluttet, er fordelsbeløbet, som blev givet til mig, $1.000.000 for at starte et nyt liv, dette er grunden til, at jeg kan ikke stoppe med at hylde illuminati-broderskabet, hvis du er i nogen form for problem s eller dig til støtte i livet, er mit råd til dig at slutte dig til illuminati-broderskabet, så alle dine problemer kan løses i livet, for at deltage i illuminati-broderskabet kan du kontakte hr. David Mark på e-mail joinIlluminati1122@gmail.com eller Whatsapp + 2348140101327

    ReplyDelete
  54. HEJ
    seeren er her for at dele mit vidnesbyrd om, hvordan jeg endelig sluttede mig til illuminati-hætten og blev RIG BERENDT OG MÆRKTIG Jeg prøvede mit bedste for at blive medlem af hætten, men blev snydt mange gange, før jeg endelig stødte på et vidnesbyrd på nettet, så jeg kontaktede agenten, jeg var så bange for, at han ville bede mig om en masse penge, før jeg kunne nå kvarteret, men til min overraskelse bad han kun om at købe de ting, jeg lavede, og i dag er jeg så glad for at fortælle verden, hvem der er rig og var i stand til at bygge mange virksomheder med alt dette, jeg har summen af 20 millioner dollars på min personlige konto, og jeg er også kendt over hele verden med de sager, som er betroet mig af Illuminati, som også har magten til at gøre, hvad jeg vil.. Jeg ved, at mange mennesker kan være på min vej og bede om hjælp her er deres
    officiel e-mail: illuminatibrotherhood5555@gmail.com
    www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati
    Pas på svindlere, og du skal være over 18 år.

    ReplyDelete
  55. DETTE ER EN OFFICIEL MEDDELELSE OM LYS TIL VERDEN
    BEMÆRK: MENNESKELIGE FORKLARINGER ER IKKE INKLUDERET
    Du kan nå tempelrepræsentanten via telegram: +1(484)423-4758

    Er du forretningsmand, politiker, musiker, studerende? Du vil blive rig, berømt, magtfuld i livet, slutte dig til Illuminati-broderskabskulturen i dag og blive rig med det samme. 1 million dollars om ugen og et gratis hus. Uanset hvor i denne verden du vælger at bo, og du modtager endda $50.000.000 om måneden i løn...

    Fordele for nye medlemmer, der er Illuminati-medlemmer.
    Et hus i et hvilket som helst land efter eget valg.
    2. En ny $1.500.000 USD drømmebil.
    En mulighed for at møde de bedste rige mænd i verden.

    Du skal være mindst 25 år gammel for at kontakte vores partnere Gmail: illuminatiwordorder1995@gmail.com kontakt dette nummer Telegram: +1 (484) 423-4748 eller kontakt dette rigtige nummer WhatsApp: +2348158554806

    ReplyDelete
  56. DETTE ER EN OFFICIEL MEDDELELSE OM LYS TIL VERDEN
    BEMÆRK: MENNESKELIGE FORKLARINGER ER IKKE INKLUDERET
    Du kan kontakte tempelrepræsentanten via WhatsApp: +1 (510) 971-2387

    Er du forretningsmand, politiker, musiker, studerende? Du vil blive rig, berømt, magtfuld i livet, slutte dig til Illuminati-broderskabskulturen i dag og blive rig med det samme. 1 million dollars om ugen og et gratis hus. Uanset hvor i denne verden du vælger at bo, og du modtager endda $50.000.000 om måneden i løn...

    Fordele for nye medlemmer, der er Illuminati-medlemmer.
    Et hus i et hvilket som helst land efter eget valg.
    2. En ny drømmebil til $1.500.000 USD.
    En mulighed for at møde de bedste rigmænd i verden.

    Du skal være mindst 25 år gammel for at kontakte vores partnere Gmail: illuminatiworsociety@gmail.com Whatsapp:+ 1 (510) 971-2387
    du kan også skrive til dette nummerpå WhatsApp:+2348163541418

    ReplyDelete
  57. Ønsker du at slutte dig til illuminati-broderskabet i dag og blive millionær, et beløb med det samme
    eller 1.000.000 USD$ med et gratis hjem🏡 hvor som helst du vælger at bo i
    verden og også få magt, indflydelse, rigdom, god position berømmelse
    inkluderet med 20.000 $ månedligt som løn for en del af broderskabet. kontakt den store initiativtager i dag
    whatsapp: +15596663909 for opkald telefonnummer +14083894666

    ReplyDelete
  58. OBS ALLE
    Her kommer en nem måde at blive medlem af verdens berømte broderskab {Illuminati}. For arbejderklassen, forretningsmænd/kvinder, kunstnere, politikere, der ønsker at blive større, magtfulde og indflydelsesrige i verden, slutte sig til os for at blive et af vores officielle medlemmer i dag. Du vil få en ideel chance for at besøge Illuminati-cirklen efter registreringen er gennemført af dig, ingen ofre eller menneskeliv er nødvendigt, Illuminati-broderskab bringer beskyttelse, magt, rigdom og berømmelse med i livet. Du har fuld adgang til at udrydde fattigdom fra din generation. Det er kun et eksisterende medlem af Illuminati-kredsen, der har autoritet til at introducere ethvert medlem til cirklen. Så før du kontakter os, skal du være over 18 år, og når du bliver medlem, vil du være berettiget til alle fordelene resten af ​​dit liv. Så hvis du er klar til at blive medlem, så kontakt GRAND INITIATOR i dag på whatsapp på +15596663909 eller endnu bedre skriv på telegram via +14083894666, og du vil være glad for, at du gjorde det
    hils lyset af magt, visdom og rigdom

    ReplyDelete
  59. Velkommen til Illuminati World Of Riches Fame and Power. Å bringe de fattige, de talentfulle til storhetens rampelys, bli kjent i virksomheten din, politisk rase, stige til toppen i alt.
    Medlemmene våre presenteres med et liv med grenseløs rikdom og kunnskap, og de er rike og berømte, mektige og blir også beskyttet av Illuminati.🔺
    Illuminati opererer forskjellige aspekter til fordel for alle generasjoner.

    Svar JA eller kontakt stormesteren Bryan +4915755475862 hvis du er interessert i å være en del av Illuminati.🔺

    ReplyDelete
  60. OBS ALLE
    Her kommer en nem måde at blive medlem af verdens berømte broderskab {Illuminati}. For arbejderklassen, forretningsmænd/kvinder, kunstnere, politikere, der ønsker at blive større, magtfulde og indflydelsesrige i verden, slutte sig til os for at blive et af vores officielle medlemmer i dag. Du vil få en ideel chance for at besøge Illuminati-cirklen efter registreringen er gennemført af dig, ingen ofre eller menneskeliv er nødvendigt, Illuminati-broderskab bringer beskyttelse, magt, rigdom og berømmelse med i livet. Du har fuld adgang til at udrydde fattigdom fra din generation. Det er kun et eksisterende medlem af Illuminati-kredsen, der har autoritet til at introducere ethvert medlem til cirklen. Så før du kontakter os, skal du være over 18 år, og når du først er blevet medlem, vil du være berettiget til alle fordelene resten af ​​dit liv. Så hvis du er klar til at blive medlem, så kontakt GRAND INITIATOR i dag på whatsapp på +15596663909 eller endnu bedre skriv på telegram via +14083894666, og du vil være glad for, at du gjorde det
    hils lyset af magt, visdom og rigdom

    ReplyDelete
  61. Jeg herre Asmond Adolph for at bringe dig gode nyheder.
    Ønsker du at slutte dig til Illuminati-broderskabet i dag og blive millionær, et beløb med det samme
    på 1.000.000 USD$ med et gratis hjem🏡 hvor som helst du vælger at bo i verden og også få magt, indflydelse, rigdom, god position berømmelse inkluderet en $20.000 månedsløn for at være en del af broderskabets illuminati?.
    Hvis ja, kontakt den eneste sande Washington DC Grand initiator lord Gibson på whatsapp +15596663909
    E-mail: gibson_ray7@gmail.com nu for mere info og retningslinjer for at komme i gang.
    ✡️...HIL RIDENS LYS ....*✡️

    ReplyDelete
  62. DETTE ER DEN OFFICIELLE MEDDELELSE OM LYS I VERDEN
    BEMÆRK: MENNESKELIGE FORKLARINGER ER IKKE INKLUDERET
    Du kan nå tempelrepræsentanten via WhatsApp: +
    905344501179
    Er du forretningsmand, politiker, musiker, studerende? Du vil blive rig, berømt, magtfuld i livet, slutte dig til Illuminati-broderskabskulturen i dag og blive rig med det samme. 1 million dollars om ugen og et gratis hus. Uanset hvor du vælger at bo i denne verden, og endda tjene en løn på $50.000.000 om måneden...

    Fordele for nye medlemmer, der er Illuminati-medlemmer.
    Et hus i et hvilket som helst land efter eget valg.
    2. En ny $1.500.000 USD drømmebil.
    En chance for at møde de bedste rige mænd i verden.

    Du skal være mindst 25 år gammel for at kontakte vores partnere Gmail: illuminatiwordorder1995@gmail.com kontakt dette rigtige nummer WhatsApp: +905344501179

    ReplyDelete

PRG







Instructions HERE